Våra kunder Kundberättelser

Våra kunder

Upgrades arbetar med familjer, privatpersoner och företag i olika branscher och i olika storlekar. Här är några av våra företagssamarbeten.

”Allt är mycket bra med kursen. Elin gör ett strålande jobb. Inga problem, mycket nöjd!” Markus på Karolinska

”Vi är supernöjda med den kontakten vi har haft med er på Upgrades och upplägget som ni formade åt just oss!” Sofia på Rebtel

”Våra deltagare tycker att det är superkul och övar nu för fullt! Detta skulle vi gjort för länge sen!” Caroline på Pingdom


Logga Addtech Logga Bluestep Logga Investor Logga Mastiff Logga Cameon Logga Medivir Ligga Sick Sensor Intelligence Logga Samsung Logga Skanska Logga Landvetter Airport Hotel Logga Evry Logga Electric 80Logga Värmdö Kommun Logga Våtrumsteknik Logga Axcel  Logga ForsenLogga NaturvårdsverketLogga Attendo Logga Elgiganten Logga Kärscher Logga Munters Logga NCC nytorget Logga Sthlm App Lab Logga Lidingö Stad Logga Constellabygg Logga Trygghetsrådet Logga AustralianBygg Logo GenworthLogo Asivo SolutionsSterner StenhusToyota logoPingdom logoSwedbank logo rebtel-logoaditro-logoSCAAritcoKarolinskaEspresso HouseLookletTransdevGuy CarpenterNewcomersCopiaxBriggenAkademikliniken

 

Kundberättelser

Skräddarsydd affärsdanska

Guy Carpenter är en av världens ledande återförsäkringsmäklare med kontor och kunder runt om i hela världen. Arbetsspråket är ofta engelska men i Stockholm har man mött en språklig utmaning inom det danska språket. Genom att många i Stockholm jobbar direkt mot Danmark och mot danska kunder så behövde bolaget en uppfräschning av danskkunskaperna för att kunna erbjuda sina kunder bästa möjliga service.

”Upgrades jobbar här tillsammans med språkläraren Hanne med en skräddarsydd kurs inom affärsdanska. Gruppen får gå igenom allt från räknetal till vanliga utmaningar och missförstånd mellan det svenska och danska språket. Tur att Hanne pratar båda språk flytande ;)”

Läs mer om Guy Carpenter och deras spännande verksamhet på guycarp.com

– Lena

Come On – med svenska i spelvärlden

ComeOn! är ett spelbolag som erbjuder Odds & Casino med viste i Malta och sitt utvecklingskontor i Stockholm. Det är ett snabbväxande bolag med en härligt internationell personalstyrka. Till deras kontor kommer några av de bästa utvecklarna från runt om i världen. Arbetsspråket på kontoret i Stockholm är engelska men ComeOn! erbjuder alla anställda som vill grundkurser i svenska med Upgrades:

”Att erbjuda svenska blir en del av hela Sverige-upplevelsen. Genom grunderna i svenska kommer de snabbare in i samhället och trivs bättre med sina svenska kollegor.”

säger Annie Johnsson på ComeOn!

Just detta ser vi på Upgrades allt mer av. Företag som väljer att inkludera svenskträning som en del av bolagets kompensationspaket. Trots att engelskan ofta räcker för arbetet så är svenskan superviktig för att trivas i Sverige. Genom att de anställda lättare integreras i samhället så märker företagen att de trivs bättre, stannar de längre och har en annan interaktion med de övriga kollegorna på arbetsplatsen.

Upgrades har jobbat med ComeOn i snart 2 år och har just nu 3 grupper på olika nivåer som jobbar tillsammans med vår fantastiska svenskcoach Anna-Maria.

”Det roligaste med grupperna på ComeOn är gruppens sammansättning och härliga tempo”.

säger Anna-Maria. Nytt för i år är också att vi dragit igång kursen ”Welcome to Swedish” som introducerar svensk kultur så som fika, vintermörker, sommarljus och mycket annat tillsammans med grunderna i svenskan.

Lycka till framöver ComeOn och Anna-Maria säger vi!


Dans på svenska

Stefano Oradei är en av Europas bästa dansare och var en av deltagarna i 2014-års Let’s Dance. Han är ursprungligen från Italien och ställdes inte bara inför dansutmaningar tillsammans med Yasmine Cara utan även inför det svenska språket. Tillsammans med Upgrades och sin Upgradescoachen Siri tränade Stefano svenska inför, under och efter danspassen så att han kunde kommunicera med juryn, Yasmine och hela det svenska folket.

”Min svenskträning var precis vad jag behövde. Anpassad efter mig, rolig och effektiv”

– STEFANO

Engelska för bättre service och tryggare anställda

Ett av världens största internationella konsultföretag har under många år anlitat Upgrades för olika uppdrag.  Ett av dem var att ge deras stödfunktioner en möjlighet till att vidareutveckla deras engelskkunskaper kopplat till företagets specifika affärsområde. Målet med kursen var att kunna erbjuda bättre och mer professionell service till kunderna samtidigt som de anställda fick kompetensutveckling och en större trygghet i språket. Upgrades erbjöd en interaktiv och skräddarsydd kurs med allt från affärskultur, till facktermer och rollspel. Deltagarna var så nöjda med kursen att det även blev en fortsättningskurs.

”Jag tycker att kursen var jättebra. Är bra att få mer rättningar på olika misstag vi gör i varje dag språk (till exemplet igår var några prepositioner vi använde fel). Också lite rättning på uttal är välkommen (för vi har så olika brytningar och sällan pratar vi med natives) ”

– KURSDELTAGARE


Hello, how are you?

Familjen Marklund i Älvsjö planerar inför en flytt till USA. Axel som är 7 år behöver förberedas inför att möta ett främmande språk och en helt ny skolsituation. Fokus ligger på att Axel ska lära sig så mycket engelska som möjligt dessförinnan, men också på att stärka och bygga självförtroende för att han ska känna sig bättre rustad i den nya miljön. Tillsammans med sin Upgradescoach Nathalie går de igenom grunderna i engelska språket på ett roligt, lekfullt och pedagogiskt sätt.

”Vi går igenom introduktions- och hälsningsfraser, skoltermer, kroppsdelar och andra grundläggande begrepp för att Axel ska kunna känna sig trygg och bekväm redan från dag ett. Vi ritar, leker, spelar och använder oss av engelska appar, det är viktigt att få Axel att känna glädjen i att lära! Säger Natalie som redan saknar Axel efter att han flyttat västerut med familjen”

– Natalie