Mål och innehåll

>Privatundervisning i engelska för en eller två deltagare.
>Skräddarsydd studieplan utefter dina mål.
>Flexibla utbildningspaket med 5, 10, 15 eller 20 lektioner.
>Privatlektioner på dagar, tider och plats som passar dig.

Upgrades erbjuder privatundervisning i engelska som utgår från din nuvarande språknivå och som har ett tydligt mål. Oavsett om du behöver förbättra engelskan inför ett nytt jobb, inför en resa eller inför studier passar kan vi hjälpa dig.

För att kunna anpassa undervisningen i engelska arbetar vi efter Europarådets CEFR-skala. Inledningsvis så testar vi var du ligger idag (A1-C2) och sätter sedan tillsammans din målnivå.

Under den skräddarsydda undervisningen så förbereds varje lektion för att passa just dina mål. Vi varvar litteratur med material och övningar kopplade till dina mål och intressen.

Så fungerar privatundervisning

1

Intresseanmälan

Samarbetet börjar med att ni kommer in med en intresseanmälan. Kort därefter kontaktar vi er för att gå igenom era önskemål och föreslå ett passande upplägg.

2

Matchning och testlektion

Inom cirka två veckor presenterar vi en passande coach och en tid för ett första testtillfälle. Under det första tillfället testar vi din språknivå och planerar sedan resterande undervisning så att undervisningen passar din nivå och dina mål. Vid uppföljningen efter det första tillfället försäkrar vi oss om att du är nöjd innan vi tillsammans fastslår storlek på utbildningspaket.

3

Kontinuerlig uppföljning och utvärdering

Under den resterande utbildningen rapporterade coachen löpande sina tider och lektionernas innehåll på er kundportal. När endast ett fåtal lektioner kvarstår av utbildningspaketet kontaktar vi er för att utvärdera och stämma av era tankar kring en fortsättning.

Intresse för mer information

Kontakta mig via: TelefonE-post

Så tycker andra