Läxhjälp i språk

>Hjälp med läxor inför prov och annat skolarbete på dagar och tider som du önskar.
>Välj mellan 2, 3 eller 4 pass per månad.
>Starta med ett testtillfälle. Önskar ni inte gå vidare betalar ni bara för det tillfället.

Mål

Vill du få ut mer av språkstudierna i skolan? Kämpar du för att komma ikapp eller har du målet inställt på studier utomlands? Välkommen till en roligare och mer effektiv språkträning med Upgrades!

Upgrades läxhjälp är en individuell hjälp med språkstudierna för elever i grundskola och gymnasium. Hjälpen passar lika bra oavsett ambitions- eller betygsmål. Vårt mål är att stötta eleven genom terminen genom teori, studieteknik och en massa motivation. Som familj så berättar ni för oss vilka språk som ni vill jobba med men även vilka mål eleven har. Utifrån detta föreslår vi studieupplägg, studieteknik och studiecoach.

Studieteknik

Precis som när man lär sig ett nytt instrument eller en ny sport så måste man i sina studier börja med tekniken. Hur pluggar jag på bästa sätt? Genom ett fokus på studieteknik blir det lättare och roligare att lära sig ett nytt språk. Studieteknik lägger grunden för ett bättre framtida lärande. På Upgrades arbetar vi efter studieteknikens 3 steg och de specifika tekniker som hör till varje steg. Tillsammans med eleven definierar vi var hon/han befinner sig idag och vilka tekniker som därför passar just henne/honom. På så sätt lär sig eleven att lära sig bättre även efter tiden med Upgrades.

Teoretiskt innehåll

All läxhjälp utgår ifrån elevens skolmaterial och anpassas efter elevens nivå och mål. Vi jobbar med alla språk som ges i grundskola eller på gymnasium. Ni kan välja att fokusera på ett eller flera språk. Alla våra studiecoacher väljs ut efter höga krav på ämneskunskaper, engagemang och pedagogisk förmåga.

Så går läxhjälp till

1

Intresseanmälan

Samarbetet börjar med att ni kommer in med en intresseanmälan. Kort därefter kontaktar vi er för att gå igenom era önskemål och föreslå passande upplägg.

2

Matchning och testtillfälle

Inom cirka två veckor presenterar vi en passande studiecoach och en tid för ett första testtillfälle. Vid uppföljningen försäkrar vi oss om att både du och coachen är nöjda innan vi tillsammans fastslår storlek på utbildningspaketet.

3

Kontinuerlig uppföljning och utvärdering

Under den resterande utbildningen rapporterade coachen löpande sina tider och passens innehåll på er kundportal. När endast ett fåtal timmar kvarstår av utbildningspaketet kontaktar vi er för att utvärdera och stämma av era tankar kring en fortsättning.

Intresse för mer information

Kontakta mig via: TelefonE-post

Så tycker andra