English4Kids Camps

>Sveriges mest populära läger i engelska för barn sedan 2005.
>Introducerar och utvecklar ditt barns engelskkunskaper på ett inspirerande och roligt sätt.
>Dagläger med roliga utflykter varje dag för barn 6-12 år.

Mål

English4Kids Camps  är ett roligt dagläger för dig som vill blanda terminernas ledighet med en introduktion till engelskan – utan att lämna landet! Under loven leker vi, övar och gör utflykter tillsammans på engelska. Målet är att barnen ska utveckla sin engelska på ett roligt och effektivt sätt.

Inlärningsteknik

Under våra läger fokuserar vi på att göra engelskan rolig och att motivera barnen till att våga prata och leka på engelska. Därför blandar vi traditionella undervisningsmetoder med spel, konst och hantverk, sång och drama. Under English4Kids Camps har vi möjlighet att jobba med barnen under längre tid än vanligt och kan därför använda övningar och tekniker som får mer in på djupet än under vår terminsundervisning. 

Teoretiskt innehåll

Vi  börjar dagen på ”Base Camp” då vi gör övningar med ord och grammatik som är kopplade till temat. De olika övningarna är anpassade efter de olika åldersgrupperna. Efter lunch gör vi en utflykt till en aktivitet som är kopplat till vårt tema. Vi avslutar dagen kl. 16 och då kan alla barn hämtas på ”Base Camp”.

Läs gärna mer om våra dagläger i en intervju med vår lägeransvarige Tiffany Wiklund

Kompletterande tjänster

>Barnpassning med engelska: Kombinera traditionell barnpassning med språk med Upgrades och English4Kids!

>Swedish4Kids Camps: Swedish4Kids är konceptet för dig som vill introducera dina barn till det svenska språket på ett lekfullt, roligt och effektivt sätt.
>English4Kids gruppklasser: English4Kids är konceptet för dig som vill introducera dina barn till det engelska språket på ett lekfullt, roligt och effektivt sätt. Undervisningen ges under terminerna på förskolor, skolor och fritidshem i Stockholm och Göteborg.

Så fungerar English4Kids Camps

1

Boka din plats

Bokningen görs antingen via hemsidan, e-mail eller över telefon.

2

Bekräftelsemail och faktura

Så snart vi registrerat din bokning får du en bokningsbekräftelse skickad per e-mail. Inom ytterligare någon vardag kommer även din faktura per e-mail. Fakturan ska betalas inom tio dagar, dock senast före kursstart.

3

Välkommen till English4Kids Camp

Cirka en vecka innan första tillfället skickas ett välkomstmail ut till alla anmälda med all praktisk information samlad.

Så tycker andra