Barnpassning med språk

>Kombinera traditionell barnpassning med språk.
>Barnvakter med mycket goda språkkunskaper och stort engagemang.
>Alla barnvakter utbildas i HLR, första hjälpen och grundläggande pedagogik.

Mål

Vill ni blanda traditionell barnpassning med ett nytt språk? Då har ni kommit helt rätt. Inom Upgrades barnpassning sköter vi inte bara hämtning, matlagning och omsorg utan blandar det med ett pedagogiskt fokus på språk. Våra familjers mål är ofta att lyfta ett specifikt språkintresse hos sina barn eller förbereda barnen med språkträning inför flytt utomlands. Barnpassning på engelska är vår mest populära tjänst men vi har även många kunder som vill ha barnpassning på franska, spanska, tyska med mera.

Lek- och lär teknik

För oss på Upgrades får lärande vid ung ålder aldrig bli ett tvång. Därför använder vi sång, musik, övningar, sagoläsning, bild och form – anpassat efter tema och årstid – för att leka fram kunskapen. Många av våra barnvakter har engelska, franska, tyska och italienska som modersmål.

Teoretiskt innehåll

Utifrån barnens intresse, nivå och lust blandar vi barnpassningen med kreativt skapande och lärande övningar inom språk. Vårt pedagogiska team skapar varje vecka inspirationsmaterial som ni och barnvakterna får ta del av under terminerna.
De familjer som arbetar med engelska får övningar från vårt koncept “English4Kids“. Här har vi sedan 2005 skapat inspirerande material som lett till att English4Kids blivit Sveriges mest populära kurser i engelska för barn.

Så fungerar barnpassning

1

Intresseanmälan

Samarbetet börjar med att ni kommer in med en intresseanmälan. Kort därefter kontaktar vi er för att gå igenom era önskemål och föreslå passande upplägg.

2

Matchning och kostnadsfritt möte

Inom cirka två veckor presenterar vi en passande barnvakt och en tid för ett första kostnadsfritt möte med den föreslagna barnvakten. Vid uppföljningen försäkrar vi oss om att både ni och barnvakten är nöjda innan ni sen väljer prisupplägg.

3

Kontinuerlig uppföljning och utvärdering

Under den resterande barnpassningen rapporterade barnvakten löpande sina tider och lektionernas innehåll på er kundportal. Mot slutet av terminen kontaktar vi er för att utvärdera och stämma av era tankar kring en fortsättning.

Intresse för mer information

Kontakta mig via: TelefonE-post

Så tycker andra