Välj språk

 

Svenska

Engelska

Övriga språk

 

Språk för familjen

English4Kids Läger

English4Kids Camps är för dig som vill blanda ledigheten med en introduktion till engelskan - utan att lämna landet!

Barnpassning med språkfokus

Inom Upgrades barnpassning sköter vi inte bara hämtning, matlagning och omsorg utan blandar det med ett pedagogiskt fokus på språk.

Läxhjälp i språk

Upgrades läxhjälp är en individuell hjälp med språkstudierna för elever i grundskola och gymnasium.

Swedish4Kids Läger

Swedish4Kids är konceptet för dig som vill utveckla och förstärka dina barns kunskaper i det svenska språket på ett lekfullt, roligt och effektivt sätt.

English4Kids Gruppklasser

English4Kids är konceptet för dig som vill introducera dina barn till det engelska språket på ett lekfullt, roligt och effektivt sätt.

Individuell språkundervisning

Privatundervisning i engelska

Behöver du förbättra engelskan inför ett nytt jobb, inför en resa eller inför studier? Vill du utgå från din nuvarande nivå och få skräddarsydd undervisning? Välkommen till Upgrades!

Privatundervisning i svenska

Är du på väg att lära dig svenska eller vill du uppgradera dina nuvarande språkkunskaper? Vill du göra det på ett effektivt och personligt sätt? Då är Upgrades privatundervisning i svenska perfekt för dig.

Privatundervisning franska

Är du på väg till ett fransktalande land eller behöver du franskan för ditt jobb i Sverige? Välkommen till Upgrades privatundervisning i franska.

Privatundervisning tyska

Är du på väg till ett tysktalande land eller behöver du tyskan för ditt arbete? Vi på Upgrades erbjuder privatundervisning i tyska som skräddarsys efter just dina behov.

Privatundervisning i spanska

Det spanska språket blir allt mer populärt. Många väljer att studera i Spanien, arbeta inom spansktalande företag eller att bosätta sig i Spanien eller Latin-och Sydamerika. Inför en sådan resa är språket en viktig förutsättning och Upgrades privatundervisning i spanska ger dig precis den hjälp på vägen som behövs.

Privatundervisning mandarin

Kina är en av världens starkast växande marknader. Här öppnar sig nu oändliga möjligheter för studier, arbete och resor. Mycket kan man klara i Kina med engelska men en grundläggande nivå av mandarin underlättar så väl på plats i Kina som i den dagliga kontakten med kinesiska företag.

Privatundervisning övriga språk

Är du på väg att lära dig ett nytt språk eller uppgradera dina gamla språkkunskaper? Vill du göra det på ett effektivt och personligt sätt? Välkommen.