Culture Training är Upgrades lärarledda svenskkurs för nybörjare  som introducerar privatpersoner eller företagsanställda till språket och den svenska kulturen på ett motiverande och effektivt sätt. Under lektionerna blandas teori med mer praktiska övningar.

Mål och innehåll

•  Individuell privatundervisning eller i grupp
•  Skräddarsydd studieplan utefter deltagarnas mål
•  Flexibla utbildningspaket med 10, 20 eller 30 lektioner
•  Privatlektioner på arbetsplatsen på dagar och tider som passar er
•  Nöjdhetsgaranti med prova-på-lektion

Vid en flytt till Sverige är både språket och den kulturella förståelsen viktiga förutsättningar för att snabbt komma in på den nya arbetsplatsen och i samhället. Upgrades Culture training ger medarbetarna på ert företag en introduktion till det svenska språket genom att knyta an till praktiska situationer i det svenska samhället. Målet med kursen är att de anställda skall känna sig bekväma med den nya kulturen snarare än att uppnå en specifik språknivå.

Studieplanen är flexibel och anpassas efter företaget och deltagarnas behov samt önskemål. De lärarledda privatlektionerna hålls på er arbetsplats på dagar och tider som passar er.

Upgrades har omkring 100 aktiva språkcoacher i Sverige. Med nöjdhetsgarantin innebär det att ni kan byta ut coachen efter första lektionen, eller bara betala för prova-på-lektionen. Vi är övertygade om att vi har en coach för er!

Lämna en intresseanmälan så skickar vi mer information, vill ni sedan gå vidare brukar det normalt ta 1-2 veckor innan er din prova-på-lektion kan hållas.

Så fungerar det

Intresseanmälan och behovsanalys

Processen börjar med att ni skickar in en intresseanmälan till oss, denna följs sedan upp via telefon och mail. Vårt syfte med uppföljningen är att ringa in ert behov för att på bästa sätt kunna tillgodose era önskemål.

Offert och order

Baserat på er profil tar vi sedan fram en offert innehållande priser samt förslag på skräddarsytt upplägg. Om ni inte vill justera något bekräftar vi med er för att därefter påbörja matchningsprocessen mot våra coacher.

Uppstart

I samband med att ni presenteras för er handplockade språkcoach får ni hjälp med att boka in era lektionstillfällen och eventuell gruppindelning.

Prova på-lektion

Den första lektionen hos oss är alltid en prova-på-lektion, efter första tillfället följer vi upp och försäkrar oss om att ni är nöjda med er coach och det skräddarsydda upplägget.

Löpande avstämning och utvärdering

Vid gruppundervisning följer vi upp med er löpande för att säkerställa att allt fungerar som det ska för att sedan avsluta med en mer gedigen utvärdering.

Smakprov

Vanliga frågor

    Jag samtycker och informeras om att mina personuppgifter som jag lämnar till er genom detta formulär, inkluderat användandet av meddelandefält, används i enlighet med Personuppgiftspolicy för Upgrades.