Med Upgrades lärarledda privatlektioner i svenska ges du möjligheten att lära dig språket i din egen takt på ett personligt och effektivt sätt. Utefter dina behov och önskemål tar vi tillsammans fram en skräddarsydd studieplan för att du ska nå dina mål.

Boka kurs med privatlärare

•  Privatundervisning för en eller två deltagare
•  Skräddarsydd studieplan utefter dina mål
•  Flexibla utbildningspaket med 10, 20 eller 30 lektioner
•  Privatlektioner på dagar, tider och den plats som passar dig
•  Nöjdhetsgaranti med prova-på-lektion

På Upgrades vet vi att alla har olika behov, därför erbjuder vi alltid dig som kund en skräddarsydd studieplan baserat på din nuvarande språknivå. Vi inleder med en behovsanalys och nivåbedömning utifrån Europarådets CEFR-skala, så att vi vet vilken språknivå du befinner dig på. Din nuvarande nivå tillsammans med ditt personliga mål med undervisningen ligger till grund för din individuella studieplan som vi följer under kursen. Tillsammans med tilldelad svenskläraren får du under din privatundervisning hos oss utvecklas inom svenska i egen takt via både teoretiska och  praktiska uppgifter.

Upgrades har omkring 100 aktiva språkcoacher över hela Sverige. Din nöjdhetsgaranti innebär att du kan byta ut din språkcoach efter första lektionen, eller bara betala för första lektionen. Vi är inte nöjda förrän du som kund har uppnått och överträffat dina mål samt blivit motiverad till att fortsätta lära dig svenska på egen hand efter kursens slut.

Lämna en intresseanmälan så skickar vi mer information. Vill du sedan gå vidare brukar det normalt ta 1-2 veckor innan du kan ha din prova-på-lektion.

Så fungerar det

Intresseanmälan

Processen börjar med att du skickar in en intresseanmälan, denna följs upp via telefon eller mail där du får mer information samt ges möjlighet till att ställa frågor.

Kundpresentation och order

Om du väljer att gå vidare skickar du in en kundpresentation innehållande dina önskemål kring undervisningen, t.ex. dag, tid och språkcoachens eventuella profil. 

Matchning och bokning av första lektion

Inom 2 veckor kontaktar vi dig för att presentera din språkcoach, samt för att hjälpa till med att boka in den första lektionen.

Prova på-lektion

Den första lektionen hos oss är alltid en prova-på-lektion, efter första tillfället följer vi upp med er och försäkrar oss om att ni är nöjda med er coach och det skräddarsydda upplägget.

Fortsättning & Utvärdering

I slutet av utbildningen följer vi på Upgrades upp med dig för att utvärdera och diskutera eventuell fortsättning.

Vanliga frågor

Fem frågor:
Varför är svenska viktigt för min karriär?
Att tala svenska ökar ens möjligheter att få jobb i Sverige. Det förbättrar karriärmöjligheterna inom ens nuvarande yrkesområde eftersom det ökar förmågan att kommunicera effektivt med kollegor och chefer.

Vad är fördelarna med att lära sig svenska med en privatlärare?
Det finns många fördelar. Framförallt är det mycket tidseffektivt då undervisningens upplägg skräddarsys efter studentens behov och nivå.

Jag har svårt att hitta tid att lära mig svenska, kan Upgrades hjälpa mig?
Du och din coach kan lägga upp ett schema som passar dig och ditt liv. Vi erbjuder också möjligheten att lära sig svenska med digitala verktyg. På så sätt kan du lära dig svenska när du är på språng eller reser.

Finns det några garantier?
Första lektionen är en prova-på lektion efter det kan du bestämma om du vill fortsätta eller ej.

Vilka är språkcoacherna?
Upgrades har 100 aktiva språkcoacher över hela landet med olika typer av bakgrund. Bland våra coacher finns legitimerade lärare, journalister, författare, föreläsare och med specialisering inom områden som röstcoachning, affärsspråk och textredigering. Alla coacher är utvalda på
grund av sin pedagogiska och motiverande förmåga.

  Jag samtycker och informeras om att mina personuppgifter som jag lämnar till er genom detta formulär, inkluderat användandet av meddelandefält, används i enlighet med Personuppgiftspolicy för Upgrades.

   

  Privatlärare i svenska

   

  Om du vill lära dig svenska snabbt och effektivt kan privatlärare vara en bra lösning för dig. En privatlärare arbetar individuellt med varje elev för att skapa en personlig undervisningsupplevelse. Privata coacher i svenska tar hänsyn till dina behov och anpassar lektionerna efter detta. De motiverar dig och anpassar undervisningstakten så att du hela tiden känner att du förstår och följer med. Har du en önskan att fokusera på affärssvenska tar coachen det i beaktning när hen lägger upp undervisningen.

  Eftersom du tillsammans med läraren bestämmer när ni ska ses blir det lätt att få undervisning att passa med ditt schema. Genom en privatlärare i svenska får du möjlighet till en mer verkningsfull och  tidseffektiv undervisning än vad som annars skulle vara möjligt i en klassrumsmiljö.

   

  Lär dig svenska med vår kurs

   

  Det finns många fördelar med att gå en kurs i svenska hos oss på Upgrades.
  ● Effektiv och rolig undervisning med våra erfarna språkcoacher
  ● Möjlighet att förbättra ditt svenska på alla nivåer, från nybörjare till avancerad.
  ● Anpassad efter dina behov och målsättningar
  ● Flexibla scheman för enkel integration i din vardag
  ● Möjlighet att öva din svenska genom praktiska övningar och samtal

   

  Större möjligheter på arbetsmarknaden

   

  Att lära sig svenska är en viktig investering för din karriär och din framtid på arbetsmarknaden. Genom att förbättra dina språkfärdigheter i svenska kan du öka dina möjligheter att få jobb i Sverige, förbättra dina karriärmöjligheter inom ditt nuvarande yrkesområde samt öka din förmåga att kommunicera  effektivt med kollegor och chefer. Du kan också delta aktivt i möten och presentationer på svenska, förstå och läsa svenska dokument samt etablera affärskontakter i Sverige och med svenskspråkiga  klienter.

  Vill ha större möjligheter på arbetsmarknaden? Kontakta oss idag och påbörja din nya
  språkkunskap!

   

  Svenska – för arbete och privatliv

   

  När du lärt dig svenska kommer det inte bara ge dig fördelar i din karriär, det kan också ha en stark inverkan på ditt personliga liv. Förbättrade språkfärdigheter i svenska innebär att du lättare kan prata med svenska vänner och familj. Det blir också lättare för dig att etablera nya sociala kontakter och utvidga ditt nätverk.

  Genom att förstå och tala svenska kan enklare delta i samhällsdebatten samt lättare ta dig fram i utbildning- och vårdssystemet. På många sätt är svenska livsviktigt i ett samhälle där svenska språket är norm. Att lära sig svenska kommer också öka ditt självförtroende då du kommer känna dig mer bekväm i den svensktalande gemenskapen.