Med Upgrades lärarledda privatlektioner i tyska ges du möjligheten att lära dig språket i din egen takt på ett personligt sätt, exempelvis inför kommande studier eller flytt utomlands. Utefter dina behov och önskemål tar vi tillsammans fram en skräddarsydd studieplan.

Mål och innehåll

•  Privatundervisning för en eller två deltagare
•  Skräddarsydd studieplan utefter dina mål
•  Flexibla utbildningspaket med 10, 15 eller 20 lektioner
•  Privatlektioner på dagar, tider och den plats som passar dig
•  Nöjdhetsgaranti med prova-på-lektion

På Upgrades vet vi att alla har olika behov, därför erbjuder vi alltid dig som kund en skräddarsydd studieplan baserad på din nuvarande språknivå enligt CEFR-skalan samt önskat utvecklingsområde. Tillsammans med tilldelad språkcoach får du under din privatundervisning hos oss utvecklas inom tyska i egen takt genom både teoretiska och  praktiska uppgifter.

Upgrades har omkring 100 aktiva coacher över hela Sverige. Med din nöjdhetsgaranti innebär det att du kan byta ut din coach efter första lektionen. Vi är inte nöjda förrän du som kund har uppnått och överträffat dina mål samt blivit motiverad till att fortsätta lära dig spanska på egen hand efter kursens slut.

Lämna en intresseanmälan så skickar vi mer information, vill du sedan gå vidare brukar det normalt ta 1-2 veckor innan du kan ha din prova-på-lektion.

Så fungerar det

Intresseanmälan

Processen börjar med att du skickar in en intresseanmälan, denna följs upp via telefon eller mail där du får mer information samt ges möjlighet till att ställa frågor.

Kundpresentation och order

Om du väljer att gå vidare skickar du in en kundpresentation innehållande dina önskemål kring undervisningen, t.ex. dag, tid och språkcoachens eventuella profil. 

Matchning och bokning av första lektion

Inom 2 veckor kontaktar vi dig för att presentera din språkcoach, samt för att hjälpa till med att boka in den första lektionen.

Prova på-lektion

Den första lektionen hos oss är alltid en prova-på-lektion, efter första tillfället följer vi upp med dig och försäkrar oss om att du är nöjd med din coach och det skräddarsydda upplägget.

Fortsättning & Utvärdering

I slutet av utbildningen följer vi på Upgrades upp med dig för att utvärdera och diskutera eventuell fortsättning.

Smakprov

Vanliga frågor

    Jag samtycker och informeras om att mina personuppgifter som jag lämnar till er genom detta formulär, inkluderat användandet av meddelandefält, används i enlighet med Personuppgiftspolicy för Upgrades.