Med Upgrades intensiva privatlektioner i italienska, kinesiska eller arabiska ges du möjligheten att lära dig språket på ett effektivt sätt under en kort tidsperiod. Kursens skräddarsydda innehåll tas fram och baseras på dina behov och önskemål.

Mål och innehåll

•  Skräddarsydd studieplan utefter dina mål och din nuvarande nivå
•  Privatlektioner där du köper 10, 20 eller 30 timmar under två veckors tid
•  Du bestämmer dag, tid och plats för lektionerna
•  Nöjdhetsgaranti med prova-på-lektion

På Upgrades vet vi att alla har olika behov, därför erbjuder vi alltid dig som kund en skräddarsydd studieplan baserat på din nuvarande språknivå enligt CEFR-skalan samt önskat utvecklingsområde. Tillsammans med din tilldelade coach får du under din intensivutbildning hos oss utvecklas inom valt språk i snabb takt via praktiska och teoretiska uppgifter.

Du kan välja helt fritt hur du önskar att schemalägga dina privatlektioner under dessa två veckor.

Vi på Upgrades är inte nöjda förrän du som kund har uppnått och överträffat dina mål samt blivit motiverad till att fortsätta lära dig svenska på egen hand efter kursens slut.

Så fungerar det

Intresseanmälan

Processen börjar med att du skickar in en intresseanmälan, denna följs upp via telefon eller mail där du får mer information samt ges möjlighet till att ställa frågor.

Kundpresentation och order

Om du väljer att gå vidare skickar du in en kundpresentation innehållande dina önskemål kring undervisningen, t.ex. dag, tid och plats samt språkcoachens eventuella profil. 

Matchning och bokning av första lektion

Inom 2 veckor kontaktar vi dig för att presentera din språkcoach, samt för att hjälpa till med att boka in boka in intensivundervisningens alla tillfällen.

Avstämning med coach

Inför den första lektionen bokas en telefonavstämning in mellan dig och din coach, syftet med denna är att ge båda parter en chans att diskutera djupare kring intensivundervisningens innehåll och upplägg.

Fortsättning & Utvärdering

I slutet av utbildningen följer vi på Upgrades upp med dig för att utvärdera och diskutera eventuell fortsättning.

Smakprov

Vanliga frågor

    Jag samtycker och informeras om att mina personuppgifter som jag lämnar till er genom detta formulär, inkluderat användandet av meddelandefält, används i enlighet med Personuppgiftspolicy för Upgrades.