Med Upgrades lärarledda privatlektioner i engelska ges du möjligheten att lära dig språket i din egen takt på ett personligt sätt, exempelvis inför en ny tjänst eller flytt utomlands. Utefter dina behov och önskemål tar vi tillsammans fram ett skräddarsytt upplägg som passar dig.

Mål och innehåll

•  Privatundervisningen för 1-2 deltagare
•  Valfri plats; i hemmet, på ert kontor eller i Upgrades lokaler
•  Boka tider som passar dig, direkt med språkcoachen
•  Nivåtest enligt CEFR-skalan och skräddarsydd studieplan enligt era mål
•  Flexibla utbildningspaket; 10, 20 eller 30 lektioner
•  Nöjdhetsgaranti med prova-på-lektion

Upgrades skräddarsyr undervisning i engelska efter dina behov och mål. Vi inleder med en behovsanalys och nivåbedömning utifrån Europarådets CEFR-skala för att ta reda på vilken språknivå du befinner dig på. Din nivå tillsammans med ditt personliga mål med undervisningen ligger till grund för din individuella studieplan som vi följer under kursen.Tillsammans med tilldelad språkcoach får du under din privatundervisning hos oss utvecklas inom engelska i egen takt via både teoretiska och praktiska uppgifter. 

Vi följer löpande upp undervisningen under dina privatlektioner för att försäkra oss om att du är nöjd och ligger i linje med dina mål. Språkundervisningen i engelska kan ske på din arbetsplats, i hemmet eller på vårt kontor under tider som passar dig. 

Upgrades har omkring 100 aktiva språkcoacher över hela Sverige. Med din nöjdhetsgaranti innebär det att du kan byta ut din coach efter första lektionen, eller bara betala för prova-på-lektionen. Vi är övertygade om att vi har en språkcoach för dig! 

Lämna en intresseanmälan så skickar vi mer information, vill du sedan gå vidare brukar det normalt ta 1-2 veckor innan du kan ha din prova-på-lektion.

Så går det till

Intresseanmälan

Processen börjar med att du skickar in en intresseanmälan, denna följs upp via telefon eller mail där du får mer information samt ges möjlighet till att ställa frågor.

Kundpresentation och order

Om du väljer att gå vidare skickar du in en kundpresentation innehållande dina önskemål kring undervisningen, t.ex. dag, tid och språkcoachens eventuella profil. 

Matchning och bokning av första lektion

Inom 2 veckor kontaktar vi dig för att presentera din språkcoach, samt för att hjälpa till med att boka in den första lektionen.

Prova på-lektion

Den första lektionen hos oss är alltid en prova-på-lektion, efter första tillfället följer vi upp med dig och försäkrar oss om att du är nöjd med din coach och det skräddarsydda upplägget.

Fortsättning & Utvärdering

I slutet av utbildningen följer vi på Upgrades upp med dig för att utvärdera och diskutera eventuell fortsättning.

Smakprov

Vanliga frågor

    Jag samtycker och informeras om att mina personuppgifter som jag lämnar till er genom detta formulär, inkluderat användandet av meddelandefält, används i enlighet med Personuppgiftspolicy för Upgrades.