Med Upgrades gruppundervisning i engelska kan ni som arbetsgivare erbjuda anställda kvalificerad och skräddarsydd språkundervisning på er arbetsplats  på ett effektivt sätt – t.ex. med inriktning mot en specifik bransch eller med fokus på social och kulturell kommunikation.

Mål och innehåll

•  Skräddarsydd och branchanpassad studieplan
•  Flexibla utbildningspaket om 10, 20 eller 30 lektioner
•  Privatlektioner på dagar, tider och den plats som passar er
•  Nöjdhetsgaranti med prova-på-lektion

Har ni en grupp anställda som är på väg att lära sig ett nytt språk eller vill uppgradera sina språkkunskaper? Vill ni göra det på ett effektivt och personligt sätt? Då är Upgrades språkundervisning perfekt för ert företag.

Med Upgrades gruppundervisning i språk erbjuds kvalificerad språkutbildning för er som vill ha språkundervisning med inriktning på t.ex branschspecifikt språk, social kommunikation eller en introduktion till ett nytt språk. Genom att knyta utbildningen till deltagarnas arbetsliv ger vi undervisningen ett tydligt sammanhang vilket ökar motivationen och gör inlärningen mer effektiv. Inom varje lektion ryms sedan grammatik, vokabulär och muntliga övningar.

Hos Upgrades får era medarbetare undervisning som utgår från deras nuvarande språknivå och som har ett tydligt mål.  Vår språkundervisning är baserat från den standardiserade CEFR-skalan. I samband med att ni startar hos oss genomför vi ett test av deltagarnas  språknivå. Detta ligger sen till grund för målformuleringen av undervisningen.

Upgrades har omkring 100 aktiva coacher över hela Sverige. Med er nöjdhetsgaranti innebär det att ni kan byta ut er coach efter första lektionen. Vi är övertygade om att vi har en coach för er!

Så fungerar det

Intresseanmälan och behovsanalys

Processen börjar med att ni skickar in en intresseanmälan till oss, denna följs sedan upp via telefon och mail. Vårt syfte med uppföljningen är att ringa in ert behov för att på bästa sätt kunna tillgodose era önskemål.

Offert och order

Baserat på er profil tar vi sedan fram en offert innehållande prisförslag samt förslag på skräddarsytt upplägg. Om ni inte vill justera något bekräftar vi med er för att därefter påbörja matchningsprocessen mot våra coacher.

Uppstart

I samband med att ni presenteras för er handplockade språkcoach får ni hjälp med att boka in era lektionstillfällen och eventuell gruppindelning.

Prova på-lektion

Den första lektionen hos oss är alltid en prova-på-lektion, efter första tillfället följer vi upp och försäkrar oss om att ni är nöjda med er coach och det skräddarsydda upplägget.

Löpande avstämning och utvärdering

Vid gruppundervisning följer vi upp med er löpande för att säkerställa att allt fungerar som det ska för att sedan avsluta med en mer gedigen utvärdering.

Smakprov

Vanliga frågor

    Jag samtycker och informeras om att mina personuppgifter som jag lämnar till er genom detta formulär, inkluderat användandet av meddelandefält, används i enlighet med Personuppgiftspolicy för Upgrades.