Upgrades Swedish4Kids är ett dagläger är för dig som vill introduceras till det svenska språket under sommarlovet. Under lägret leker vi, övar och gör utflykter tillsammans på svenska. Målet är att utveckla barnens svenska på ett effektivt och inspirerande sätt.

Mål och innehåll

•  Dagläger med roliga utflykter varje dag för barn 6-12 år.
•  En-veckans läger i Stockholm under sommarlovet.
•  Introducerar och utvecklar barns svenskakunskaper.

Under Swedish4Kids läger ligger fokus på att göra svenskinlärningen rolig samt att motivera barnen till att våga prata och leka på ett nytt språk. Traditionella undervisningsmetoder blandas med konst, hantverk, sång och drama. Jämfört med vår terminsundervisning har vi under lägret möjlighet att gå in djupare på övningar och tekniker då vi umgås med barnen under en längre tid.

Gruppindelningen på lägret görs med ålder i åtanke, detta för att uppgifterna och aktiviteterna på bästa sätt skall kunna anpassas till barnens nivå och intressen. För att skapa trygghet har lägret många coacher per barn, vi försöker även se till att kompisar och syskon kan vara i samma grupp för att skapa trygghet.

Dagen börjar på “Base Camp” med övningar innehållande ord och grammatik kopplade till temat för dagen. På eftermiddagen är det dags för utflykt, också kopplat till dagens tema, innan barnen kan hämtas igen på “Base Camp” vid 16.

Upgrades och våra språkcoacher är inte nöjda förrän barnen har motiverats och blivit inspirerade till att fortsätta lära sig svenska på egen hand efter lägrets slut.

Cirka en vecka för kursstart skickas ett välkomstbrev ut per e-post med all praktisk information samlad.

OBS. Om lägret blir inställt p.g.a restriktioner för Covid-19 så återbetalas ni för hela avgiften. För övriga avbokningsvillkor, vänligen se “vanliga frågor”.

Så fungerar det

Boka din plats

Processen börjar med att ni skickar in en intresseanmälan, innan anmälan följs denna upp via telefon eller mail där ni får mer information samt ges möjlighet till att ställa frågor.

Bekräftelsemejl och faktura

Så snart vi registrerat din bokning får du en bokningsbekräftelse skickad per e-mail. Fakturan skickas per e-mail och ska betalas inom tio dagar, dock senast före kursstart.

Välkommen till Swedish4Kids Camp

Cirka en vecka innan första tillfället skickas ett välkomstmejl ut till alla anmälda med all praktisk information samlad.

Smakprov

Vanliga frågor

Vilka är lägerledarna?
Våra lägerledare har fokusspråket (engelska eller svenska) som modersmål och jobbar med språkundervisning för barn hos Upgrades. Som en del av rekryteringsprocessen tar vi del av referenser samt utdrag ur belastningsregistret.
Hur lång är en lägervecka?
En lägervecka är fyra dagar, måndag till torsdag (09.00-16.00).
Vad behöver barnen ta med sig?
Matsäck (lunch), vattenflaska, bra promenadskor, kläder anpassade till vädret, och ett SL-kort (om ni har ett).
Hur många barn är det per grupp?
Gruppstorlek kan varieras men det är oftast cirka 12-15 barn (7-8 barn per lägerledare).
Behövs några förkunskaper?
Våra läger för nybörjare kräver inga förkunskaper. Avancerade lägerveckor är för barn som pratar/förstår språket till en ganska hög nivå.
Vad händer om vi behöver avboka?
Ditt deltagande kan avbokas senast 14 dagar före kursstart med 70 % återbetalning av kursavgiften. Avbokar du senare än 14 dagar före kursstart debiteras full kursavgift.
Tidpunkt för avanmälan räknas från det att vi erhållit skriftlig avanmälan per e-mail eller brev. Du skall även ha mottagit en bekräftelse från oss på din avanmälan för att den ska vara giltig.
Om din avanmälan beror på sjukdom styrkt med läkarintyg betalar du för den delen av kursen som du deltagit i samt en administrationsavgift på 250 kr.
Hur sker betalningen?
Efter bokad kurs erhåller du en bokningsbekräftelse per e-post. Inom kort skickas din faktura för kursen per e-post, om inget annat avtalats. Fakturan ska betalas inom 10 dagar, dock senast före kursstart. Cirka en vecka för kursstart skickas ett välkomstbrev ut per e-post med all praktisk information samlad.

    Jag samtycker och informeras om att mina personuppgifter som jag lämnar till er genom detta formulär, inkluderat användandet av meddelandefält, används i enlighet med Personuppgiftspolicy för Upgrades.