Upgrades skräddarsydda språkträning passar barn och ungdomar i grundskole-och gymnasieålder som vill utveckla sina språkkunskaper. Under pivatlektionerna varvas läxhjälp med språkfokuserade uppgifter kopplade till elevens intressen och mål.

Mål och innehåll

  • 90 minuter per privatlektion
  • Utbildningspaket om 10, 15 eller 20 lektioner
  • Ni bestämmer dag, tid och plats för lektionerna
  • Nöjdhetsgaranti med prova-på-lektion

Utbildningspaketen är flexibla, däremot rekommenderar vi att ni väljer fasta dagar och tider för för att skapa kontinuitet.

Vår individanpassade privatundervisning passar alla, oavsett ambition och nuvarande kunskapsnivå. Under lektionerna får eleven öva på litteratur, skoluppgifter och annat praktiskt material tillsammans med privatlärare, detta med målet att höja betyget samt att bygga upp självkänslan i språket.

Vi på Upgrades är inte nöjda förrän eleven har uppnått sina mål samt blivit motiverad till att fortsätta lära sig svenska på egen hand efter kursens slut, därav lägger vi stor vikt vid att möta eleven och få denna att känna sig trygg men utmanad under spåkträningen.

 

Mellan tillfällena kan ni följa utvecklingen via er kundportal på Upgrades Online.

 

Lämna en intresseanmälan så skickar vi mer information, vill du sedan gå vidare brukar det normalt ta 1-2 veckor innan du kan ha din prova-på-lektion.

Så fungerar det

Intresseanmälan

Processen börjar med att ni som familj skickar in en intresseanmälan, denna följs upp via telefon eller mail där ni får mer information samt ges möjlighet till att ställa frågor.

Kundpresentation och order

Om ni väljer att gå vidare skickar ni in en kundpresentation innehållande önskemål kring undervisningen, t.ex. dag, tid och språkcoachens eventuella profil. 

Matchning och bokning av första lektion

Inom 2 veckor kontaktar vi er för att presentera din språkcoach, samt för att hjälpa till med att boka in den första lektionen.

Prova på-lektion

Den första lektionen hos oss är alltid en prova-på-lektion, efter första tillfället följer vi upp med er och försäkrar oss om att ni är nöjda med er coach och det skräddarsydda upplägget.

Fortsättning & Utvärdering

I slutet av utbildningen följer vi på Upgrades upp med dig för att utvärdera och diskutera eventuell fortsättning.

Smakprov

Vanliga frågor

Vilka är språkcoacherna?
Hur kommer vi igång?
Vad är skillnaden på löpande och klippkort uppläggen?
Vad innebär nöjdhetsgarantin?
Vart sker undervisningen?
Vad händer om vi behöver ställa in ett pass?
Hur sker betalningen?

    Jag samtycker och informeras om att mina personuppgifter som jag lämnar till er genom detta formulär, inkluderat användandet av meddelandefält, används i enlighet med Personuppgiftspolicy för Upgrades.