English4Kids sommarläger är ett dagläger är för dig som vill introduceras till engelskan under lovet – utan att lämna landet! Under lägret leker vi, övar och gör utflykter tillsammans på engelska. Målet är att barnen ska utveckla sin engelska på ett inspirerande och effektivt sätt.

Mål och innehåll

•  Sveriges mest populära sommarläger i engelska för barn sedan 2005.
•  Dagläger med roliga utflykter varje dag för barn 6-12 år.|
•  En-veckans läger i Stockholm, Göteborg och Malmö.
•  Introducerar och utvecklar barns engelskkunskaper.

Under English4Kids sommarläger läger fokuserar vi på att göra språkinlärningen rolig och att motivera barnen till att våga prata och leka på engelska. Därför blandar vi traditionella undervisningsmetoder med spel, konst och hantverk, sång och drama. Under lägret har vi möjlighet att jobba med barnen under en längre tid och kan därför använda övningar och tekniker som går in mer på djupet än under vår terminsundervisning.

Barnen delas in i grupper baserat på ålder för att lägrets innehåll skall vara anpassat till deras nivå och intressen. För att skapa trygghet finns flera coacher per grupp där vi i den mån det är möjligt även ser till att syskon och kompisar kan vara tillsammans.

Vi börjar dagen på ”Base Camp” då vi gör övningar med ord och grammatik som är kopplade till dagens tema där övningarna anpassas efter de olika åldersgrupperna. Dagen avslutas med en utflykt eller aktivitet och barnen kan hämtas vid 16.

Upgrades och våra språkcoacher är inte nöjda förrän barnen har inspirerats och blivit motiverade till att fortsätta lära sig engelska på egen hand efter lägrets slut.

Cirka en vecka för sommarlägret startar skickas ett välkomstbrev ut per e-post med all praktisk information samlad.

 

Så fungerar det

Boka din plats

Processen börjar med att ni skickar in en intresseanmälan, innan anmälan följs denna upp via telefon eller mail där ni får mer information samt ges möjlighet till att ställa frågor.

Bekräftelsemejl och faktura

Så snart vi registrerat din bokning får du en bokningsbekräftelse skickad per e-mail. Fakturan skickas per e-mail och ska betalas inom tio dagar, dock senast före kursstart.

Välkommen till English4Kids Camp

Cirka en vecka innan första tillfället skickas ett välkomstmejl ut till alla anmälda med all praktisk information samlad.

Smakprov

Vanliga frågor

Vilka är lägerledarna?
Våra lägerledare har fokusspråket (engelska eller svenska) som modersmål och jobbar med språkundervisning för barn hos Upgrades. Som en del av rekryteringsprocessen tar vi del av referenser samt utdrag ur belastningsregistret.
Hur lång är en lägervecka?
En lägervecka är fyra dagar, måndag till torsdag (09.00-16.00).
Vad behöver barnen ta med sig?
Matsäck (lunch), vattenflaska, bra promenadskor, kläder anpassade till vädret, och ett SL-kort (om ni har ett).
Hur många barn är det per grupp?
Gruppstorlek kan varieras men det är oftast cirka 12-15 barn (7-8 barn per lägerledare).
Behövs några förkunskaper?
Våra läger för nybörjare kräver inga förkunskaper. Avancerade lägerveckor är för barn som pratar/förstår språket till en ganska hög nivå.
Vad händer om vi behöver avboka?
Ditt deltagande kan avbokas senast 14 dagar före kursstart med 70 % återbetalning av kursavgiften. Avbokar du senare än 14 dagar före kursstart debiteras full kursavgift.
Tidpunkt för avanmälan räknas från det att vi erhållit skriftlig avanmälan per e-mail eller brev. Du skall även ha mottagit en bekräftelse från oss på din avanmälan för att den ska vara giltig.
Om din avanmälan beror på sjukdom styrkt med läkarintyg betalar du för den delen av kursen som du deltagit i samt en administrationsavgift på 250 kr.
Hur sker betalningen?
Efter bokad kurs erhåller du en bokningsbekräftelse per e-post. Inom kort skickas din faktura för kursen per e-post, om inget annat avtalats. Fakturan ska betalas inom 10 dagar, dock senast före kursstart. Cirka en vecka för kursstart skickas ett välkomstbrev ut per e-post med all praktisk information samlad.

    Jag samtycker och informeras om att mina personuppgifter som jag lämnar till er genom detta formulär, inkluderat användandet av meddelandefält, används i enlighet med Personuppgiftspolicy för Upgrades.