Mål och innehåll

  • Sveriges mest populära kurser i engelska för barn sedan 2005.
  • Introducerar och utvecklar ditt barns engelskkunskaper på ett inspirerande och roligt sätt.
  • Gruppundervisning för barn 0-12 år i Stockholm och Göteborg.

English4Kids inspirerar barn att tala engelska i en engagerande, rolig och pedagogisk miljö. Vi introducerar barn till det engelska språket, stärker barnen med positiv självkänsla och hjälper de utveckla sina kommunikationsförmågor.

Vi blandar traditionella undervisningsmetoder med spel, projekt, konst och sång. Klasserna hålls på engelska av språkcoacher med engelska som modersmål.

Vi har undervisat våra gruppklasser sedan 2005 och under denna tid har vi utvecklat en unik läroplan där vi fokuserar på barnen, deras värld och vardagsspråk.  Varje termin med English4Kids är baserad på ett huvudtema som knyter ihop alla klasserna under terminen. Utöver huvudtemat inkluderar vi övningar med ord, fraser och grammatik kopplat till vardag, högtider och fest.

All språkträning bygger på kontinuitet och med våra klasser får ni regelbunden träning och repetition. Efter varje klass skickar vi hem material med barnen så att föräldrarna kan fortsätta språkutvecklingen i hemmet om så önskas.

Klassernas innehåll

Barn 0-5 år: För de yngsta barnen introducerar och utforskar vi det engelska språket genom sång, rörelser, sagostund, pedagogiska spel och konstprojekt.

Barn 6-8 år: För barn mellan 6-8år, fokuserar våra klasser på att utforska det engelska språket genom pedagogiska spel, sång, musik, böcker, drama, projekt och övningsblad. Med elever i denna åldersgrupp, börjar vi även introducera fonetik, läsning och skrivning.

Barn 9-12 år: För de äldsta barnen, fortsätter våra klasser fokusera på att utforska det engelska språket genom pedagogiska spel, musik, aktuella artiklar, drama och diverse projekt. Utöver detta har vi en bok som vi utgår från för att komplettera med mer grammatik, läsning och kreativt skrivande.

Så fungerar det

Boka din plats

Bokningen görs antingen via hemsidan, e-mail eller över telefon. 

Bekräftelsemejl och faktura

Så snart vi registrerat din bokning får du en bokningsbekräftelse skickad per e-mail. Inom ytterligare någon vardag kommer även din faktura per e-mail. Fakturan ska betalas inom tio dagar, dock senast före kursstart.

Välkommen till English4Kids

Cirka en vecka innan första tillfället skickas ett välkomstmejl ut till alla anmälda med all praktisk information samlad. Om du anmäler dig efter första tillfället är du välkommen redan vid nästkommande tillfälle.

Smakprov

Vanliga frågor

Vilka är kursledarna?
Behövs några förkunskaper?
De flesta av våra kurser är för nybörjare och det finns inget krav på förkunskaper. Våraavancerade kurser är för barn som har bott utomlands, gått på en engelskspråkig skola och / eller som är tvåspråkiga. English4Kids 9–12 kurser klassificeras som “mellannivå”.
Hur lång är en lektion?
Hur lång är en termin?
Får föräldrarna vara med på lektionen?
Kan jag få English4Kids på min skola?
Hur många barn är det per grupp?
Vår läroplan är strukturerad för gruppinlärning och som sådan har vi vanligtvis minst 4-5 barn per klass. Vi har cirka 7 barn per English4Kids coach.
Vad händer om vi behöver avboka?
Ditt deltagande kan avbokas senast 14 dagar före kursstart med 70 % återbetalning av kursavgiften. Avbokar du senare än 14 dagar före kursstart debiteras full kursavgift.
Tidpunkt för avanmälan räknas från det att vi erhållit skriftlig avanmälan per e-mail eller brev. Du skall även ha mottagit en bekräftelse från oss på din avanmälan för att den ska vara giltig.
Om din avanmälan beror på sjukdom styrkt med läkarintyg betalar du för den delen av kursen som du deltagit i samt en administrationsavgift på 250 kr.
Hur sker betalningen?

    Jag samtycker och informeras om att mina personuppgifter som jag lämnar till er genom detta formulär, inkluderat användandet av meddelandefält, används i enlighet med Personuppgiftspolicy för Upgrades.