Mål och innehåll

Vill ni blanda traditionell barnpassning med ett nytt språk? Då har ni kommit helt rätt. Inom Upgrades barnpassning sköter vi inte bara hämtning, matlagning och omsorg utan blandar det med ett pedagogiskt fokus på språk. Våra familjers mål är ofta att lyfta ett specifikt språkintresse hos sina barn eller förbereda barnen med språkträning inför flytt utomlands. Barnpassning på engelska är vår mest populära tjänst men vi har även många kunder som vill ha barnpassning på franska, spanska, tyska med mera.

För oss på Upgrades får lärande vid ung ålder aldrig bli ett tvång. Därför använder vi sång, musik, sagoläsning, bild och form – anpassat efter tema och årstid – för att leka fram kunskapen. Utifrån barnens intresse, nivå och lust blandar vi barnpassningen med kreativt skapande och lärande övningar inom språk.

Så fungerar det

Intresseanmälan och kundpresentation

Samarbetet börjar med att ni kommer in med en intresseanmälan. När ni vill komma igång fyller ni i en kundpresentation med era önskemål.

Matchning och kostnadsfritt möte

Inom cirka två veckor presenterar vi en passande barnvakt och en tid för ett första kostnadsfritt möte med den föreslagna barnvakten. Vid uppföljningen försäkrar vi oss om att både ni och barnvakten är nöjda innan ni sen väljer prisupplägg.

Kontinuerlig uppföljning och utvärdering

Under den resterande barnpassningen rapporterar barnvakten löpande sina tider och vad de har gjort på varje barnpassningstillfälle på er kundportal.

Smakprov

Vanliga frågor

Vilka är era barnvakter?
Våra barnvakter är vanligtvis studerande och alla har minst gått ut gymnasiet.  Dem arbetar deltid hos Upgrades för att dem älskar att arbeta med barn och har ett stort intresse för språk. Vanligtvis kommer våra barnvakter från andra länder men har minst grundkunskaper i svenska om det är barnens modersmål.

Upgrades barnvakter får under sin anställning ta del av vårt utbildningspaket som innehåller:

  • Hjärt- och lungräddning för barn
  • Familjeliv – en introduktion till livet som familj
  • Barnsäkerhet i hemmet
  • Barn och pedagogik

I enlighet med reglerna för barnomsorg begär vi också utdrag från polisens belastningsregister

Vad ingår i barnpassning med språkfokus?
Inom Upgrades barnpassning sköter vi inte bara hämtning, matlagning och omsorg i hemmet utan blandar det med ett pedagogiskt fokus på språk. Barnpassning på engelska är vår mest populära tjänst men vi har även många kunder som vill ha barnpassning på franska, spanska, tyska med mera.

Det finns även möjlighet att köpa till privatlektioner som då görs i samband med barnpassningen, där er barnvakt undervisar på plats i hemmet. (Obs, detta är en tilläggstjänst som ej RUT-berättigad)

Hur kommer vi igång?
För att gå vidare och träffa en barnvakt från Upgrades, vänligen klicka på länken och fyll i en familjepresentation med era specifika önskemål. Vi startar då matchnings process som vanligtvis tar 1- veckor. Så snart vi har en passande barnvakt så ringer vi presenterar barnvakten och hjälper er att boka in ett första möte
Vad innebär nöjdhetsgarantin?
Första mötet med den föreslagna barnvakten är alltid förutsättningslöst och kostnadsfritt. Då får ni chans att lära känna varandra och känna efter om matchningen fungerar. Är ni nöjda med den föreslagna barnvakten väljer ni därefter prisupplägg. Är ni inte nöjda, kan ni antingen välja att avvakta eller att be oss presentera en annan barnvakt.

Ni har även möjlighet att byta barnvakt när som helst under tidens gång.

Hur fungerar tidsbokning eller avbokning av pass?
Familjen bokar själv in tider direkt med barnvakten, samma priser gäller för alla veckodagar och tider. Fri avbokning sker fram till 12 timmar innan passet. Avbokning inom 12 timmar resulterar i en avbokningsavgift på 200 kr, som går till barnvaktens ersättning.
Hur sker betalningen?
Barnvakten tidsrapportera alla pass på Upgrades Online, ni kan följa timmarna och vad dem har gjort på passen med ert inlogg.  När månaden är slut får ni en faktura för det minimum som ni valt, och om det varit några timmar utöver.
Vilka är villkoren?
1 månads uppsägningstid för abonnemanget

Ett pass är minimum 2,5 timmar

Avbokning fram till 12 timmar innan.

    Jag samtycker och informeras om att mina personuppgifter som jag lämnar till er genom detta formulär, inkluderat användandet av meddelandefält, används i enlighet med Personuppgiftspolicy för Upgrades.