Mål och innehåll

Vill ni blanda traditionell barnpassning med ett nytt språk? Då har ni kommit helt rätt. Inom Upgrades barnpassning sköter vi inte bara hämtning, matlagning och omsorg utan blandar det med ett pedagogiskt fokus på språk. Våra familjers mål är ofta att lyfta ett specifikt språkintresse hos sina barn eller förbereda barnen med språkträning inför flytt utomlands. Barnpassning på engelska är vår mest populära tjänst men vi har även många kunder som vill ha barnpassning på franska, spanska, tyska med mera.

För oss på Upgrades får lärande vid ung ålder aldrig bli ett tvång. Därför använder vi sång, musik, sagoläsning, bild och form – anpassat efter tema och årstid – för att leka fram kunskapen. Utifrån barnens intresse, nivå och lust blandar vi barnpassningen med kreativt skapande och lärande övningar inom språk.

Så fungerar det

Intresseanmälan och kundpresentation

Samarbetet börjar med att ni kommer in med en intresseanmälan. När ni vill komma igång fyller ni i en kundpresentation med era önskemål.

Matchning och kostnadsfritt möte

Inom cirka två veckor presenterar vi en passande barnvakt och en tid för ett första kostnadsfritt möte med den föreslagna barnvakten. Vid uppföljningen försäkrar vi oss om att både ni och barnvakten är nöjda innan ni sen väljer prisupplägg.

Kontinuerlig uppföljning och utvärdering

Under den resterande barnpassningen rapporterar barnvakten löpande sina tider och vad de har gjort på varje barnpassningstillfälle på er kundportal.

Smakprov

Vanliga frågor

Jag samtycker och informeras om att mina personuppgifter som jag lämnar till er genom detta formulär, inkluderat användandet av meddelandefält, används i enlighet med Personuppgiftspolicy för Upgrades.