Språkutbildning, företag

Upgrades är ett utbildningsföretag där du och ditt företag får skräddarsydd undervisning av Sveriges bästa högskolestudenter. Baserat på era mål tar vi fram ett upplägg och en inlärningsteknik som passar just er. Självklart ger vi undervisningen på plats på ert kontor, på tider som passar er.

Språkutbildning för företag

På Upgrades Education erbjuder vi språkutbildningar för personer som är anställda i såväl små som stora företag och som snabbt vill höja sin nivå inom ett visst språk högre nivå. Våra språkkurser äger rum på er arbetsplats under tider som passar er bäst, vilket gör det enklare för alla att delta.

Upgrades Education arrangerar kvalitativa, flexibla och prisvärda språkkurser åt Sveriges näringsliv. Våra utbildningar riktar sig mot både mindre privatägda företag och större internationella koncerner.

Språkutbildning med Upgrades – Flexibel undervisning på era villkor!

Språkutbildningar utifrån era kunskapsnivåer

Våra språkutbildningar höjer medarbetarnas förmåga att kommunicera med såväl ägare som kunder eller andra aktörer som talar ett annat språk och ligger i företagets intresse.

På Upgrades har vi full förstående för att alla företag har olika behov. Därför är vi flexibla och kan erbjuda längre kurser likväl som kortare intensivkurser. Faktum är att vi skräddarsyr och anpassar varje språkutbildning utifrån deltagarnas nuvarande språkkunskaper och de mål som vi tillsammans kommer överens om. För att kunna mäta den nuvarande kunskapen arbetar vi med CEFR-nivåer (Common European Framework of Reference for Languages). Undervisningen ges i grupper om 1-3 deltagare – på ert kontor, på tider som passar er.

Löpande uppföljning görs kontinuerligt under kursens gång och efter kursens avslutande sker en noggrann utvärdering utifrån den ursprungliga målsättningen.

Språkutbildning för företag från meriterade lärare

De coacher som vi använder under språkutbildningarna har alla handplockats från svenska högskolor och universitet. Dels för sina språkkunskaper, men även för att de har exceptionella färdigheter när det kommer till både pedagogik och engagemang.

Vi arrangerar språkutbildningar på alla stora språk och har erfarenheten, tillvägagångssättet och lärarmaterialet för att alltid leverera ett fullgott resultat.

När och hur många gånger vi träffas är helt och hållet upp till er som kund. På Upgrades Education anpassar vi oss alltid efter era önskemål. Vi erbjuder helt enkelt skräddarsydda språkutbildningar som är utformade efter era unika behov. Ni anger för oss vilka mål som finns med kursen. Utefter det ser vi till att ert arbetslag förses med den rätta studiecoachen för att utbildningen ska bli så givande som möjligt.

Upgrades kurser i affärsengelska erbjuds i flera stora städer runt om i landet och lyfter språkkunnigheten i er organisation.

Ett utbildningsföretag som bryr sig!

Som utbildningsföretag förmedlar vi högskolestudenters färdigheter och studieteknik till familjer, skolor och företag. Vi ser oss som Sveriges studenters utbildningsföretag, eftersom att alla våra pedagoger är högskolestudenter, vilket kännetecknas av att de är unga, motiverade och välutbildade med förståelse för hur utbildningssystemet faktiskt fungerar. Vi har valt att enbart arbeta med de allra främsta högskolestudenterna som sitter på de precisa kunskaperna, rätt studieteknik och engagemanget som många är i behov av för att kunna lära sig nya saker.

Idén växte fram när vi själva studerade på högskolan. Detta visade sig väldigt snart vara en succé och våra tjänster blev allt mer efterfrågade. Sedan 2009 när allt började i ett litet garage har företaget växt snabbt, vilket fortsätter visa vilka fantastiska kunskapsresurser vi har i våra eminenta högskolestudenter! Vi känner oss stolta över att vi idag kan bidra till en win-win situation där vi kan erbjuda personlig utbildning och utveckling till våra tusentals elever, samtidigt som vi skapar jobb och arbetslivserfarenhet till över 1000 studenter årligen.

För vidare information om våra språkutbildningar för företag, ta gärna kontakt med oss så berättar vi mer om tjänsten och hur vi kan hjälpa er att uppnå era mål. Ni når oss enkelt via telefon eller e-mail, men det går även bra att skicka en intresseanmälan direkt via hemsidan.

Varmt välkomna till oss på Upgrades Education!