Sommarskola, engelska

English4Kids är konceptet för dig som vill introducera dina barn till det engelska språket på ett lättfullt, roligt och effektivt sätt.

På Upgrades sommarskolor i engelska – English4Kids Summer camps – erbjuder vi roliga och lärorika aktiviteter för barn 3-12 år. Med vår sommarskola i engelska vill vi inspirera barnet till att tala engelska i en engagerande, medryckande och pedagogisk miljö.

Om Upgrades sommarskola

Sommarskola i engelska med oss på Upgrades innebär att vi introducerar ditt barn till det engelska språket på ett lekfullt, lättsamt och effektivt sätt. Vi blandar pedagogiska övningar med spel, pyssel och sång.
Vi anser att det mest effektiva sättet att lära sig ett nytt språk på är att fördjupa sig i det samtidigt som man har roligt! Därför kombinerar vi traditionell undervisning med exempelvis spel, konst, projekt och sång. I undervisningen inkluderar vi nödvändiga övningar med ord, fraser och grammatik med anknytning till vardag, högtider och fester.

Vår målsättning ligger i att stötta varje enskild elev genom hela undervisningsperioden, dels i teorin och studietekniken men också med motivation och inspiration. Vi vill hjälpa alla att lyckas uppnå sina personliga mål med sommarskolan och vi tror att språk kan öka barnets förståelse och kunskap kring vår omvärld.

Kvalificerad kunskapsförmedling i engelska

Varje klass hålls på engelska av tvåspråkiga instruktörer där engelskan oftast är modersmålet. Alla studiecoacher som undervisar under sommarskolan studerar antingen vid högskola eller universitet och arbetar med att förmedla sin motivation, studieteknik och ämneskunskaper till eleverna. Hos oss på Upgrades arbetar enbart högskolestudenter med särskild expertis inom ett visst ämne som lever upp till våra höga krav på pedagogik och engagemang. Vi vill erbjuda våra elever bästa tänkbara undervisning.

Undervisning med ett etablerat arbetsteam

Som utbildningsföretag förmedlar vi högskolestudenters kompetens och studieteknik till både familjer, skolor och företag. Vi ser oss som Sveriges studenters utbildningsföretag, eftersom att alla våra pedagoger är högskolestudenter. Detta är något som kännetecknas av att de är unga, motiverade och välutbildade med förståelse för hur utbildningssystemet faktiskt fungerar.

Upgrades grundades 2009 och under åren har vi samlat på oss mycket erfarenhet och kunskap. Att vi idag kan erbjuda personlig utveckling och framgång till tusentals elever parallellt med att vi skapar jobb för högskolestudenter är något vi känner oss väldigt stolta och glada över.

Vid eventuella frågor eller funderingar angående vår sommarskola i engelska är du välkommen att höra av dig till oss på Upgrades så berättar vi gärna mer om vår verksamhet. Du kan kontakta oss via telefon och mail, men du kan även fylla i en intresseanmälan via hemsidan så återkopplar vi så snart som möjligt.

Så fungerar English4Kids

1

Boka din plats

Bokningen görs antingen via hemsidan, e-mail eller över telefon.

2

Bekräftelsemail och faktura

Så snart vi registrerat din bokning får du en bokningsbekräftelse skickad per e-mail. Inom ytterligare någon vardag kommer även din faktura per e-mail. Fakturan ska betalas inom tio dagar, dock senast före kursstart.

3

Välkommen till English4Kids

Cirka en vecka innan första tillfället skickas ett välkomstmail ut till alla anmälda med all praktisk information samlad. Om du anmäler dig efter första tillfället är du välkommen redan vid nästkommande tillfälle.