Mattekurs i sommar på Lidingö

För tionde sommaren i rad välkomnar Upgrades och Lidingö kommun till en intressant, lärorik och fullspäckad vecka inför nästa läsår på gymnasiet.

Upgrades mattekurser i sommar på Hersby gymnasium

Repetera inför prövning eller förbered dig inför nästa års matte med en intensivkurs i sommar!

För tioende sommaren i rad med mer än 100 deltagare varje år välkomnar Upgrades och Lidingö kommun till en intressant, lärorik och fullspäckad vecka inför nästa läsår på gymnasiet. Med 25 timmar undervisning hinner vi gå in på djupet och ge dig en flygande start inför skolstarten.

Likt tidigare somrar är priset för deltagarna kraftigt reducerat, från 2195 kr till 500 kr för en vecka. Detta innebär att antalet platser är begränsat – först till kvarn!

 

Hitta rätt kurs

Observera att kurserna enbart riktar sig till elever som antingen är folkbokförda på Lidingö alternativt inskrivna på Hersby gymnasium.

Inför gymnasiemattenDen här kursen är för dig som ska börja på gymnasiet, oavsett program och inriktning. Kom väl förberedd i höst!
13-17 aug
(v 33)
500 kr Boka här
Inför Matte 2Den här kursen vänder sig till dig som redan har läst Matte 1 och alltså hunnit in en bit på gymnasiematten. Du ska troligen börja ditt andra år på ekonomi- eller samhällsprogrammet.
13-17 aug
(v 33)
500 kr Boka här
Inför Matte 3Den här kursen vänder sig till dig som redan har läst Matte 1-2 och vill få ett stort försprång inför Matte 3. Du ska troligen börja ditt andra år på naturvetenskapsprogrammet eller ditt tredje år på samhälls- eller  ekonomiprogrammet.
13-17 aug
(v 33)
500 kr Boka här
Inför Matte 4Det här är kursen för dig som redan har läst Matte 1-3 och vill tjuvstarta på Matte 4. Du ska troligen börja ditt tredje år på naturvetenskaps- eller teknikprogrammet.
13-17 aug
(v 33)
500 kr Boka här
Repetition Matte 1bDen här kursen vänder sig till dig som redan har läst Matte 1b, men önskar ta itu med de svårigheter som du haft i ämnet. Kursen riktar sig till de elever som tycker att matten varit utmanande och har en prövning i Matte 1b i slutet av sommaren.
13-17 aug
(v 33)
500 kr Boka här
Repetition Matte 2bDen här kursen vänder sig till dig som redan har läst Matte 2b, men önskar ta itu med de svårigheter som du haft i ämnet. Kursen riktar sig till de elever som tycker att matten varit utmanande och har en prövning i Matte 2b i slutet av sommaren.
13-17 aug
(v 33)
500 kr Boka här
Repetition Matte 2cDen här kursen vänder sig till dig som redan har läst Matte 2c, men önskar ta itu med de svårigheter som du haft i ämnet. Kursen riktar sig till de elever som tycker att matten varit utmanande och har en prövning i Matte 2c i slutet av sommaren.
13-17 aug
(v 33)
500 kr Boka här
Repetition Matte 3bDen här kursen vänder sig till dig som redan har läst Matte 3b, men önskar ta itu med de svårigheter som du haft i ämnet. Kursen riktar sig till de elever som tycker att matten varit utmanande och har en prövning i Matte 3b i slutet av sommaren.
13-17 aug
(v 33)
500 kr Boka här
Repetition Matte 3cDen här kursen vänder sig till dig som redan har läst Matte 3c, men önskar ta itu med de svårigheter som du haft i ämnet. Kursen riktar sig till de elever som tycker att matten varit utmanande och har en prövning i Matte 3c i slutet av sommaren.
13-17 aug
(v 33)
500 kr Boka här

Så fungerar våra intensivkurser i matematik

1

Boka din plats

Boka din kurs antingen via hemsidan eller över telefon. För att kunna anpassa innehållet efter gruppen efterfrågar vi redan vid bokningen vad ditt mål är med deltagandet i kursen.

2

Bekräftelsemail och faktura

Så snart vi registrerat din bokning får du en bokningsbekräftelse skickad per e-mail. Inom ytterligare någon vardag kommer även din faktura per e-mail. Fakturan ska betalas inom tio dagar, dock senast före kursstart.

3

Välkommen till intensivkursen

Cirka en vecka före kursstart skickas ett välkomstmail ut till alla anmälda med all praktisk information samlad. Därefter är du varmt välkommen till kursen!