Privatlektioner, Svenska

Privatundervisning som utgår från din nuvarande språknivå och som har ett tydligt mål. De som undervisar är själva snart klara språklärare och brinner för att dela med sig av sina kunskaper och tekniker.

Privatlektioner i Svenska

Anledningarna till varför man behöver privatlektioner i svenska kan vara många. Med Upgrades privatlektioner i svenska erbjuds kvalificerad studiehjälp för den som söker individuell språkundervisning.

Privatlektioner med Upgrades sker i hemmet eller i annan passande lokal, exempelvis på bibliotek eller högskola. Varje lektion varar i minst 1,5 timme och man bestämmer själv de dagar och tider som passar bäst.

Skräddarsydd kunskapsförmedling utefter dina mål

Privatlektioner i svenska tillsammans med Upgrades innebär att du får enskild undervisning som helt och hållet anpassas efter dina unika behov och möjligheter att träffas. Detta är en flexibel studieform som kan formas exakt som man vill.

Vi finns till och stöttar varje elev genom utbildningens alla delar, från teori till studieteknik, samt att motivera. Vår målsättning är att hjälpa dig att lyckas uppnå dina personliga mål med utbildningen. Upgrades privatlektioner i svenska täcker alla delar och behov.

Privatlektioner i svenska med kvalificerat studiestöd

För privatlektioner i svenska av hög kvalitet är det viktigt att studiecoachen har de exakta egenskaperna som krävs. Den studiecoach som du blir tilldelad studerar antingen vid högskola eller universitet och har handplockats utefter sin expertis i sina ämneskunskaper och för sin förmåga att lära ut på ett både pedagogiskt och stimulerande vis. Därför genomgår alla en noggrann urvalsprocess innan anställning hos oss. Förutom hjälp i svenska får du även andra användbara tips i studieteknik från den erfarna högskolestudenten som kommer att undervisa dig.

Inför varje privatlektion matchar vi den studiecoach som vi tror passar bäst ihop med eleven. Detta baserat på vilka behov och målsättningar som finns med dina studier. Med vår nöjdhetsgaranti erbjuder vi optimala förutsättningar för lyckade resultat. Efter första lektionen kommer en uppföljning att göras. För oss är det viktigt att du känner dig nöjd med vad du betalar för. Skulle du mot förmodan inte känna sig tillfreds, så bjuder vi självklart på den lektionen och försöker istället att finna en ny studiecoach som passar bättre.

Ett utbildningsföretag för dig som vill ha privat hjälp

Som utbildningsföretag förmedlar vi högskolestudenters färdigheter och studieteknik till företag och privatpersoner. Vi på Upgrades ser oss som Sveriges studenters utbildningsföretag, eftersom att alla våra pedagoger är högskolestudenter. Detta kännetecknas av att de är unga, motiverade och välutbildade med förståelse för hur utbildningssystemet faktiskt fungerar. Vi har valt att samarbeta med de allra främsta högskolestudenterna som sitter på de exakta kunskaperna, den rätta studietekniken och det brinnande engagemanget som krävs.

Vår idé växte fram när vi själva var högskolestudenter. Något som mycket snart visade sig vara en stor succé och vår tjänst blev allt mer efterfrågad. Sedan allt började 2009, har företaget växt snabbt. Detta visar vilka fantastiska kunskapsresurser vi har i våra enastående högskolestudenter! Vi känner oss stolta över att vi idag kan erbjuda personlig utbildning och utveckling till våra tusentals elever, samtidigt som vi skapar jobb och arbetslivserfarenhet till cirka 1000 studenter per år.

För vidare information om våra privatlektioner i svenska, ta gärna kontakt med oss på Upgrades så berättar vi mer om tjänsten och hur vi kan hjälpa dig att uppnå dina mål. Du når oss enkelt via telefon eller e-mail, men det går även bra att skicka en intresseanmälan direkt via vår hemsida.

Varmt välkommen!

Så fungerar privatundervisning

1

Intresseanmälan

Samarbetet börjar med att ni kommer in med en intresseanmälan. Kort därefter kontaktar vi er för att gå igenom era önskemål och föreslå ett passande upplägg.

2

Matchning och testlektion

Inom cirka två veckor presenterar vi en passande coach och en tid för ett första testtillfälle. Under det första tillfället testar vi din språknivå och planerar sedan resterande undervisning så att undervisningen passar din nivå och dina mål. Vid uppföljningen efter det första tillfället försäkrar vi oss om att du är nöjd innan vi tillsammans fastslår storlek på utbildningspaket.

3

Kontinuerlig uppföljning och utvärdering

Under den resterande utbildningen rapporterade coachen löpande sina tider och lektionernas innehåll på er kundportal. När endast ett fåtal lektioner kvarstår av utbildningspaketet kontaktar vi er för att utvärdera och stämma av era tankar kring en fortsättning.