Privatlektioner, Språk

Privatundervisning som utgår från din nuvarande språknivå och som har ett tydligt mål. De som undervisar är själva snart klara språklärare och brinner för att dela med sig av sina kunskaper och tekniker.

Privatlektioner i språk

Med Upgrades privatlektioner i språk erbjuds kvalificerad studiehjälp för den som vill ha individuell språkundervisning. Vill du snabbt lära dig ett nytt språk eller fila på befintliga kunskaper så är våra språkkurser ett effektivt sätt att göra det på. Med våra privatlektioner i språk kan vi hjälpa dig som privatperson att öka din språkkompetens, samt förenkla för företag i affärskommunikationen på en allt mer global spelplan.

Privatlektioner med oss sker i ditt hem eller i annan passande lokal, som exempelvis bibliotek eller högskola. Varje lektion är minst 1,5 timme och man bestämmer själv vilka dagar och tider som passar.

Kunskapsförmedling utefter behov och personliga mål

Privatlektioner i språk tillsammans med oss på Upgrades innebär att man får enskild undervisning som till 100 % anpassas efter elevens unika behov och möjligheter att träffas. Detta är en studieform som går att forma exakt som man önskar.

Vi finns till i utbildningens alla delar, från teori till studieteknik, samt för att jobba med motivationen. Våra privatlektioner i språk täcker alla delar och vi vill att du ska lyckas uppnå dina personliga mål med undervisningen.

Kvalificerat studiestöd i språkundervisningen

För kvalitativa och givande privatlektioner i språk är det viktigt att studiecoachen har den exakta kompetensen som krävs. Studiecoachen som håller i lektionerna studerar antingen vid högskola eller universitet och har handplockats av oss utefter sina särskilda ämneskunskaper, samt för sin förmåga att lära ut på ett såväl pedagogiskt som stimulerande vis. Utöver språkundervisning får man även chansen att ta del av många användbara tips i studieteknik.

Inför undervisningen matchar vi den studiecoach som vi tror kommer att passa bäst ihop med eleven. Allt baserat på de behov och målsättningar som finns med studierna. Med Upgrades nöjdhetsgaranti kan vi erbjuda optimala förutsättningar för mycket lyckade resultat.

Ett utbildningsföretag med ambitioner

Sedan 2009 har vi varit verksamma som utbildningsföretag och vi förmedlar högskolestudenters färdigheter och studieteknik till privatpersoner och företag. På Upgrades ser vi oss själva som Sveriges studenters utbildningsföretag, eftersom att alla våra pedagoger är högskolestudenter vilket kännetecknas av att de är unga, motiverade och välutbildade med förståelse för hur utbildningssystemet i själva verket fungerar. Vi samarbetar endast med de absolut främsta högskolestudenterna som har exakt vad som krävs. De har rätt kunskapa, studieteknik och som pricken över i ett brinnande engagemang som krävs för många när de ska lära sig nya saker.

Vår tanke om Upgrades växte fram då vi själva studerade på högskola. Detta visade sig vara ett vinnande koncept och vår tjänst blev allt mer efterfrågad, på flera håll i landet. Sedan dess har företaget snabbt växt, vilket visar vilka fantastiska kunskapsresurser vi har i våra skickliga högskolestudenter. Vi känner oss stolta över att bedriva en verksamhet där vi har möjlighet att erbjuda både utbildning och utveckling till varje individuell elev, samtidigt som vi skapar jobbmöjligheter och arbetslivserfarenhet till mer än 1000 studenter- varje år!

Vill du veta mer om våra privatlektioner i språk? Ta gärna kontakt med oss så berättar vi mer om vilka språk vi undervisar inom och hur vi kan hjälpa dig att uppnå dina personliga mål. Oss når du enkelt via telefon eller e-mail, men det går lika bra att skicka en intresseanmälan via vår hemsida.

Varmt välkommen till oss på Upgrades!

Så fungerar privatundervisning

1

Intresseanmälan

Samarbetet börjar med att ni kommer in med en intresseanmälan. Kort därefter kontaktar vi er för att gå igenom era önskemål och föreslå ett passande upplägg.

2

Matchning och testlektion

Inom cirka två veckor presenterar vi en passande coach och en tid för ett första testtillfälle. Under det första tillfället testar vi din språknivå och planerar sedan resterande undervisning så att undervisningen passar din nivå och dina mål. Vid uppföljningen efter det första tillfället försäkrar vi oss om att du är nöjd innan vi tillsammans fastslår storlek på utbildningspaket.

3

Kontinuerlig uppföljning och utvärdering

Under den resterande utbildningen rapporterade coachen löpande sina tider och lektionernas innehåll på er kundportal. När endast ett fåtal lektioner kvarstår av utbildningspaketet kontaktar vi er för att utvärdera och stämma av era tankar kring en fortsättning.