Privatlektioner i Engelska

Upgrades erbjuder skräddarsydda privatlektioner i engelska åt företag över hela landet.

Upgrades erbjuder skräddarsydda privatlektioner i engelska åt företag över hela landet.

Våra privatlektioner i engelska ökar den interna språkkompetensen och förenklar affärskommunikationen på en allt mer global spelplan.

Upplägget är flexibelt och vi tar både emot större grupper av människor och enskilda individer. Vi låter ert företag och deltagaren själv bestämma hur många gånger vi ska träffas, var och när.

Privatlektioner i engelska – För smärtfri affärskommunikation!

Så fungerar privatundervisning

1

Intresseanmälan

Samarbetet börjar med att ni kommer in med en intresseanmälan. Kort därefter kontaktar vi er för att gå igenom era önskemål och föreslå ett passande upplägg.

2

Matchning och testlektion

Inom cirka två veckor presenterar vi en passande coach och en tid för ett första testtillfälle. Under det första tillfället testar vi din språknivå och planerar sedan resterande undervisning så att undervisningen passar din nivå och dina mål. Vid uppföljningen efter det första tillfället försäkrar vi oss om att du är nöjd innan vi tillsammans fastslår storlek på utbildningspaket.

3

Kontinuerlig uppföljning och utvärdering

Under den resterande utbildningen rapporterade coachen löpande sina tider och lektionernas innehåll på er kundportal. När endast ett fåtal lektioner kvarstår av utbildningspaketet kontaktar vi er för att utvärdera och stämma av era tankar kring en fortsättning.