Om oss

Upgrades är ett utbildningsföretag där privatpersoner och företag får skräddarsydd språkundervisning. Vi erbjuder fasta kurser och individuell undervisning. Inom båda områden så anpassas utbildningen efter våra kunders nivå, tidsschema och mål. När du som kund arbetar med oss så fokuserar vi inte bara på det språk som du vill lära dig utan vi lägger också stort fokus på din studieteknik och motivationen bakom ditt lärande. Allt för att du ska nå dina mål och sedan fortsätta att lära även efter det att kursen är slut.

Sedan starten i ett garage 2009 så har vi växt snabbt och blev 2015 utnämnda till en av Sveriges snabbast växande företag – Gasell 2015. Vi är stolta över att vi idag bidrar till en win-win situation där vi erbjuder personlig utbildning till våra tusentals kunder samtidigt som vi skapar jobb till över 700 coacher varje år.

Gasell vinnare 2015

Vi på Upgrades är medlemmar i Auktoriserade Språkföretagens Riksorganisation (ASR). I och med medlemskapet så har vi genomgått och klarat kvalitetsnormen Q3000 vilket redovisar krav på undervisningsmetoder, personal, lärare och administration, marknadsföring och produktinformation, etik och moral samt miljömedvetenhet.

ASR logo

Vårt team

Alexia Ross Jaldung

Alexia Ross Jaldung

English4Kids

Alexia kommer ursprungligen från Chicago, USA. Hon har varit med och byggt upp English4Kids koncept från grunden och arbetar idag främst med pedagogiken för English4Kids gruppklasser.

Karolina Vestin

Karolina Vestin

VD

Karolina är Upgrades VD och spindeln i nätet i vår operationella verksamhet. Hon ansvarar hela vårt operativa team och för att våra uppdrag genomförs efter Upgrades fokus på personlig utveckling. Vill du veta mer om hur vi på Upgrades arbetar? Kontakta gärna Karolina.

Tiffany Wiklund

Tiffany Wiklund

Ansvarig för English4Kids

Originally from London, Tiffany moved to Stockholm early in 2012 and has been employed with Upgrades since January 2013. She now leads our English4kids team


Vårt samhällsansvar

I linje med Upgrades grundtanke så stöttar vi även andra organisationer som arbetar för ett bättre samhälle runt om i världen.

I över 60 år har SOS Barnbyar gett barn som har blivit föräldralösa eller övergivna ett nytt hem, en familj och utbildning i någon av deras över 500 barnbyar runt om i världen. De arbetar också med att stödja utsatta familjer så att barn inte ska behöva bli föräldralösa eller överges. Upgrades är stödföretag till SOS Barnbyar och är med och finansierar byggnationen av en ny barnbyn i Thai Binh, Vietnam.

Teach for Sweden arbetar för att alla barn i Sverige ska ha rätt till en skola som ger varje barn möjligheten att välja sin egen framtid. Teach for Sweden söker nyutexaminerade studenter som har ledarambitioner och vill göra skillnad.
Upgrades är med och stöttar det svenska samhällets utmaning i klassrummen genom att stötta Teach for Swedens verksamhet  genom marknadsföring och rekrytering.

Rädda Barnen jobbar för barns rättigheter och hjälper barn i utsatta situationer i Sverige och i världen. Det ligger oss på Upgrades varmt om hjärtat att stötta dem i deras arbete.

Kom igång här