Om Upgrades

Om oss

Upgrades är ett språkutbildningsföretag som erbjuder privatpersoner och företag skräddarsydd undervisning. Med över 100 noggrant rekryterade språkcoacher över hela Sverige hjälper vi människor att utvecklas i alla språk genom skräddarsydda utbildningar anpassade efter kundens behov och önskemål.

Med 10 års erfarenhet av att utbilda grupper, individer, barn och barngrupper vet vi att det viktigaste med undervisning är att det är flexibelt, personligt och genomförs med stort engagemang.

Gasell vinnare 2015

Sedan starten i ett garage 2009 så har Upgrades växt snabbt och blev 2015 utnämnda till en av Sveriges snabbast växande företag – Gasell 2015. Vi är stolta över att vi idag bidrar till en win-win situation där vi erbjuder personlig utbildning till våra tusentals kunder samtidigt som vi skapar jobb till över 100 coacher varje år.

Auktoriserade Språkföretagens Riksorganisation (ASR)

Vi på Upgrades är medlemmar i Auktoriserade Språkföretagens Riksorganisation (ASR). I och med medlemskapet så har vi genomgått och klarat kvalitetsnormen Q3000 vilket redovisar krav på undervisningsmetoder, personal, lärare och administration, marknadsföring och produktinformation, etik och moral samt miljömedvetenhet.

Vi är störst i följande orter men finns i hela landet

Våra språkcoacher

Upgrades har i dagsläget runt 100 aktiva språkcoacher i hela landet där samtliga är utvalda på grund av sin pedagogiska förmåga och motiverande personlighet. Hos oss jobbar personer med pedagogisk erfarenhet från många olika bakgrunder, vi har legitimerade lärare, journalister, författare, föreläsare samt yrkespedagoger inom tex röstcoachning, affärsspråk och textredigering. Det är extra roligt när coacherna undervisar i sitt eget modersmål, detta då de på lektionerna kan förmedla både språk och kultur. Alla uppdrag vi får in matchas alltid mot våra coacher på ett noggrant sätt där både språk, personlighet och erfarenhet tas hänsyn till – allt för att ni ska få en coach som passar just er perfekt! 

Vi på kontoret

​På kontoret i Stockholm hittar ni det glada gäng som brinner för att hela tiden möjliggöra språkutbyten mellan våra kunder och coacher. För att kunna hjälpa de som hör av sig till oss på bästa sätt är vi alla experter inom just vårt område. 

Hör av dig till oss så hjälper vi er vidare! 

Karolina Vestin

VD

Tiffany Wiklund

Operativ chef

Ulviyya Jutenäs

Utbildningsansvarig

Ulrika Wärn

Utbildningsansvarig

Samarbeten

Vi på Upgrades stöttar flertalet organisationer som, precis som oss, arbetar för ett bättre samhälle runt om i världen.

SOS barnbyar har i över 60 år gett barn som blivit föräldralösa ett nytt hem, en ny familj samt utbildning i någon av deras 500 barnbyar över hela världen. Som stödföretag är Upgrades med och finansierar byggnationen av en ny barnby i Thai Binh, Vietnam. 

Teach for Sweden arbetar för att alla barn i Sverige ska ha rätt till skolgång samt möjligheten att forma sin egen framtid. Genom marknadsföring och rekrytering är Upgrades med och stöttar en av det svenska samhällets utmaningar i klassrummen.

Under hela 2015 var Upgrades Rädda Barnens företagsvän. 

Rädda barnen, grundat 1919 är en global barnrättsorganisation som kämpar för barns rätt att få leva, växa upp och utvecklas i ett av sina 120 verksamhetsländer.

Öppettider:

Mån-fre: 09.00-18.00
Växel: 010-33 33 622
Från utlandet: +46 10-33 33 622

Upgrades Education Sweden AB
Org.Nr: 556778-0837
Est. 2009

Upgrades på Facebook Upgrades på Instagram Upgrades på LinkedIn

Adress kontor:

Skeppargatan 27
114 52 Stockholm

Göteborg, Linköping, Lund, Malmö, Norrköping, Stockholm, Uppsala

Kundfrågor: info@upgrades.se
Jobbfrågor: work@upgrades.se

DI logo DI logo

© 2022 Upgrades Education Sweden AB

Producerad av Webbyrå Webbfabriken.com