Jobba som Studiecoach

Vi på Upgrades Education söker ständigt efter nya studiecoacher för löpande uppdrag ute hos elever som går i antingen grundskolan eller gymnasiet.

Jobba Som Studiecoach

Är du högskole- eller universitetsstudent och vill ha ett inspirerande extrajobb? Att jobba som studiecoach kan då vara det perfekta jobbet för dig. Vi på Upgrades Education söker ständigt efter nya studiecoacher för löpande uppdrag ute hos elever som går i antingen grundskolan eller gymnasiet. I vissa fall kan uppdraget röra vuxna personer som vill förbereda sig inför exempelvis högskoleprovet och behöver en hjälpande hand.

Många elever upplever att det kan vara frustrerande att studera på egen hand. Dels för att man kan tycka att det är svårt att förstå på egen hand och dels för att man kan ha svårt att finna motivationen. Det är där du kliver in!

Att jobba som studiecoach på Upgrades

Vi på Upgrades är grundarna av begreppet ”studiecoachning”. Ända sedan början har vårt studiestöd handlat om mer än bara betyg. Vid sidan av ämnesstudier sker ett aktivt arbete med både studieteknik och studiemotivation. Det ger eleven verktygen för att på egen hand lyckas med studierna och för att tycka att det är både roligt och givande att utvecklas i skolarbetet. Som studiecoach på Upgrades ger du skolelever chansen att göra skolarbetet roligare.

Att jobba som studiecoach är både inspirerande, utvecklande och roligt. Jobbet är fritt och sker vanligtvis under eftermiddagar eller på kvällstid. Vi är övertygade om att det kommer att ge dig mycket mer än enbart en bra extrainkomst.

Upgrades erbjuder tjänster som passar alla, oberoende av ambitionsnivå, betyg eller förkunskaper. Vi erbjuder anpassad undervisning i ett eller flera ämnen, som exempelvis engelska, matematik och en rad olika estetiska ämnen. Kort sagt arbetar vi med alla ämnen som undervisas i grundskolan och på gymnasiet. Du som studiecoach definierar tillsammans med eleven vart denne befinner sig samt bedömer vilken studieteknik som kan passa bäst.

Är du rätt studiecoach för våra tjänster?

Eftersom Upgrades är ett utbildningsföretag är vi ytterst noggranna i vår rekrytering. Vi vill kunna erbjuda en tjänst som når längre än kortsiktiga betygsökningar. En tjänst som ger långsiktiga resultat och får eleven att känna studieglädje.

Därför ställer vi extra höga krav på din pedagogiska förmåga, ditt engagemang och din studieteknik.

Ett rutinerat utbildningsföretag

Som utbildningsföretag förmedlar vi högskolestudenters kompetens och studieteknik till både familjer, skolor och företag. Vi ser oss som Sveriges studenters utbildningsföretag, eftersom att våra pedagoger är högskolestudenter.

Idén om att starta ett utbildningsföretag växte fram när vi själva studerade på högskola, vilket snart visade sig vara ett succékoncept. Allt började i ett litet garage 2009 och sedan dess har vår verksamhet växt snabbt, vilket fortsätter visa vilka fantastiska kunskapsresurser vi har i samtliga högskolestudenter. Vi är stolta över att kunna bidra till en win-win situation där vi erbjuder personlig utbildning till våra tusentals kunder, samtidigt som vi skapar jobbmöjligheter och arbetslivserfarenhet till alla högskolestudenter.

Är du intresserad av att jobba som studiecoach hos oss? Vi vill gärna komma i kontakt med dig! Förutsatt att du är engagerad, motiverad och känner att du har någonting att tillföra till Sveriges skolungdomar. Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

Varmt välkommen till oss på Upgrades Education!

Ansökningsprocessen

1

Registrera en profil

För att vi ska veta vem du är och vad du kan lära andra börjar du med att registrera en profil på Upgrades Online.

2

Anmäl intresse

När du väl är registrerad anmäler du intresse till de uppdrag som du tycker passar dig inne på Upgrades Online. Här kan du se vilka uppdrag som finns just nu på just din ort.

3

Intervju

Vi kontaktar dig för en intervju där vi lär känna varandra bättre. Till intervjun ber vi dig ta med dig studieintyg och utdrag ur belastningsregistret.

4

Trygghet och anställning

Efter den första intervjun tar vi referenser och kontrollerar utdrag ur belastningsregistret innan vi erbjuder dig anställning hos oss. Som anställd blir du sedan automatiskt försäkrad av oss under din arbetstid.

5

Utbildning & matchning

När du blivit anställd så matchar vi dig med det/de uppdrag som passar dig och ser till att du får den grundutbildning du behöver för dina uppdrag. Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta och vilka tider som passar dig.