Jobba som Barnvakt

Inom Upgrades barnpassning sköter vi inte bara hämtning, matlagning och omsorg utan blandar det med ett pedagogiskt fokus på språk, skolämnen, bild eller musik.

Jobba Som Barnvakt

Är du högskole- eller universitetsstudent och söker ett extrajobb som är både roligt och givande? Att jobba som barnvakt kan vara det perfekta extrajobbet för dig. På Upgrades letar vi ständigt efter nya barnvakter som vill jobba med både små och stora barn ute hos våra familjer.

Kanske läser du till sjuksköterska eller förskollärare? Det är dock absolut inget krav, men en lämplig bakgrund. Det viktigaste är att du har en passion för barn, samt vill vara en viktig del av barnets utveckling och förstår innebörden av det. På Upgrades erbjuder vi barnpassning på svenska, men erbjuder även ett flertal andra språk om familjen önskar att fokusera på språk i barnpassningen.

Att jobba som barnvakt på Upgrades

Förutom ett enormt givande extraarbete får du utbildning i första hjälpen och familjeliv innan du börjar. Att jobba som barnvakt är både inspirerande, utvecklande och roligt. Jobbet är fritt och sker normalt på eftermiddag/kvällstid. Vi är övertygade om att det ger dig mer än bara lön.

Upgrades erbjuder traditionell barnpassning i kombination med lärande. Med ett pedagogiskt fokus riktar vår barnpassning sig främst till familjer med barn i åldrarna 0-10 år som är i behov av en barnvakt.

Vår barnpassning ska ge något mer än bara avlastning. Med ett fokus på kreativitet och pedagogik tar vi vara på tiden och ser till att ge barnet en både stimulerande och underhållande stund. Upgrades pedagogiska team formar grundläggande material och övningar som du som barnvakt sedan kan använda dig av i barnpassningen. I övningarna inspireras vi vanligen av årstiden. Lärande vid en tidig ålder får aldrig vara påtvingat. På grund av det består vårt innehåll av allt från sång, musik och bild till pedagogiska övningar och sagoläsning.

Är du rätt person för tjänsten?

Utan barnvakterna som jobbar hos oss på Upgrades vore vår verksamhet inte mycket. Som utbildningsföretag är Upgrades ytterst noggranna i vår rekrytering. Alla barnvakter på Upgrades handplockas utifrån sin personlighet. Parallellt med sina unika egenskaper ska de leva upp till de höga kraven som vi ställer på såväl pedagogik som engagemang.

Många av våra barnvakter har engelska, franska, tyska och italienska som modersmål om familjen specifikt vill fokusera på språk.

Ett utbildningsföretag med ambitioner

Upgrades är ett utbildningsföretag som sedan 2009 har förmedlar högskolestudenters kunskaper och studieteknik till privatpersoner och företag runt om i landet. Vi ser oss som Sveriges studenters utbildningsföretag, då alla våra anställda är studenter vi högskola eller universitet.

Vår tanke om att starta ett utbildningsföretag grundades då vi själva studerade vid högskola. Detta visade sig snabbt vara succé och efterfrågan om våra tjänster ökade. Vi känner oss väldigt stolta och glada över att bidra till en win-win situation där vi erbjuder personlig utbildning till våra elever, samtidigt som vi skapar jobb åt över 1000 högskolestudenter – varje år!

Är du intresserad av att jobba som barnvakt hos oss? Vi vill gärna komma i kontakt med dig! Förutsatt att du är engagerad, motiverad och känner att du har någonting att tillföra till våra fantastiska kundfamiljer.

Välkommen till Upgrades!

Ansökningsprocessen

1

Registrera en profil

För att vi ska veta vem du är och vad du kan lära andra börjar du med att registrera en profil på Upgrades Online.

2

Anmäl intresse

När du väl är registrerad anmäler du intresse till de uppdrag som du tycker passar dig inne på Upgrades Online. Här kan du se vilka uppdrag som finns just nu på just din ort.

3

Intervju

Vi kontaktar dig för en intervju där vi lär känna varandra bättre. Till intervjun ber vi dig ta med dig studieintyg och utdrag ur belastningsregistret.

4

Trygghet och anställning

Efter den första intervjun tar vi referenser och kontrollerar utdrag ur belastningsregistret innan vi erbjuder dig anställning hos oss. Som anställd blir du sedan automatiskt försäkrad av oss under din arbetstid.

5

Utbildning & matchning

När du blivit anställd så matchar vi dig med det/de uppdrag som passar dig och ser till att du får den grundutbildning du behöver för dina uppdrag. Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta och vilka tider som passar dig.