Jobba med oss på Upgrades

Älskar du språk och vill arbeta med undervisning?

Hos oss på Upgrades står personliga relationer och kvalitet i fokus. Vi erbjuder ett flexibelt och varierande deltidsjobb där du självständigt planerar och schemalägger din tid. Vi erbjuder kompetensutveckling en gång per kvartal och arbetar aktivt för att utveckla och inspirera våra anställda.

Bifoga CV samt personligt brev till work@upgrades.se

Upgrades olika arbetsroller

Beroende på intresse och tidigare erfarenhet kan du jobba med olika typer av tjänster hos oss på Upgrades.

Språkcoach för gruppundervisning på företag

Som språkcoach för gruppundervisning på företag undervisar du grupper på 3–12 deltagare.
Du har en god förmåga att engagera och är bekväm att tala inför grupp. Du har ett stort driv och engagemang och arbetar aktivt för att skapa en positiv gruppdynamik och stöttande undervisningsmiljö.

Din profil:

 • Obehindrad kunskap i språket som undervisas
 • Kommunikativ, utåtriktad och bekväm att tala inför en grupp
 • Engagerad, lyhörd och pedagogisk

Enskild undervisning för vuxna

Som språkcoach för enskild undervisning undervisar du 1–2 deltagare. Du har tillit till din egen förmåga och trivs med ett omväxlande arbete där du självständigt planerar undervisningen efter deltagarens behov. Du är strukturerad, flexibel och pedagogiskt lagd.

Din profil:

 • Obehindrad kunskap i språket som undervisas
 • Genuint intresse för pedagogik och språkets variation
 • Lyhörd, engagerad och flexibel

Språkcoach för barn och ungdom

Som språkcoach för yngre deltagare tycker du att det är viktigt att kombinera språkutveckling och glädje. Du använder din kreativitet för att skapa intressanta, inspirerande och engagerande lektioner. För dig som är intresserad finns även möjlighet att arbeta som instruktör på våra språkläger för barn, där inspirerande lektioner kombineras med utflykter som bäddas in i undervisningens teman.  

Din profil:

 • Obehindrad kunskap i språket som undervisas
 • Genuint intresse av att arbeta med barn
 • Förmåga att inspirera barn i deras språkutveckling

Barnvakt

Upgrades erbjuder ett unikt koncept för barnpassning där pedagogik och språkutveckling står i centrum. Som barnvakt på Upgrades är du engagerad, lekfull och har kreativa idéer på hur språket kan vävas in i barnpassningen. Du är trygg, pålitlig och naturligt ansvarstagande.

Din profil:

 • Stort intresse för språk
 • Ansvarstagande, tålmodig och säkerhetsmedveten
 • Genuint intresserad av barnomsorg

Ansökningsprocess

i

Ansökan

Telefonavstämning

Intervju

Återkoppling

Bifoga CV samt personligt brev till work@upgrades.se

Utdrag från belastningsregistret kan du ladda ner här:

Vanliga frågor

Ansökan

Hur ansöker jag?

Bifoga CV och ett personligt brev till work@upgrades.se
I din ansökan ska det tydligt framgå vilken tjänst du är intresserad av samt i vilken stad du söker i. Ansökningar utan personligt brev eller CV antas ej.

Hur vet jag om min ansökan har kommit fram?

Du får ett automatisk bekräftelsemejl när vi har mottagit din ansökan.

Hur vet jag om jag gått vidare i rekryteringsprocessen?

Vi går igenom inkomna ansökningar löpande. Går du vidare i processen kontaktas du av rekryteringsansvarig för en telefonavstämning. Vi har inte möjlighet att ge enskild återkoppling på inkomna ansökningar och kontaktar endast kandidater som har gått vidare till nästa steg.

Hur gör ni ett första urval?

Rekryteringsansvarig utgår från uppdragens kravprofil som består av formella krav på kompetenser och personliga egenskaper.

Tjänsten

Finns det färdiga lektionsplaneringar och utbildningsmaterial?

Som språkcoach skräddarsyr du självständigt undervisningen efter kundens behov och önskemål. Vi tillhandahåller material och inspiration för lektionsplaneringar.

Tid, plats och längd på pass?

Språkcoach
Undervisningen varierar beroende på kundens önskemål om dag, tid och plats. Lektionerna sker hemma hos deltagaren, på deras arbetsplats eller i Upgrades utbildningsrum (endast tillgängligt för de som undervisar i Stockholm). Varje lektionstillfälle är 90 minuter med undantag för våra intensivutbildningar där kunden själv väljer undervisningslängd.

Barnvakt
Varje barnpassningstillfälle är minst 2,5 timme och förläggs oftast på eftermiddagen (detta kan dock variera beroende på familjens önskemål om tid).

Hur länge pågår ett uppdrag?

Språkundervisningen är mellan 10–20 veckor med 1–2 lektionstillfällen per vecka. Våra intensivuppdrag pågår mellan 1–2 veckor och barnpassningen är löpande per termin.

Vad är det för löneform?

Lönesättningen är individuell och baseras på tidigare erfarenhet, pedagogisk utbildning samt ditt engagemang med Upgrades. Lönen är timbaserad och utöver lön betalas resetillägg i de fall där uppdragen ligger utanför huvudort. För dig som driver eget bolag har finns även möjlighet att fakturera.

Vi är störst i följande orter men finns i hela landet

Cecilia

“Att få påverka människors liv och självförtroende gör mig genuint lycklig”

David

“The thing I like most about coaching English is that I learn new things as well. This means that when I meet my students the lessons are vibrant and real”

Astrid

“Att vara språkcoach är ett perfekt jobb för mig; jag får träffa människor från i princip hela världen och bidra till att de, som har kommit hit för att arbeta och leva , lär sig vårt underbara språk. Därtill får jag vara precis så mycket ord- och språknörd som jag innerst inne är.”

Soledad

“Att lära sig ett nytt språk handlar mycket om att öppna ögonen och välkomna människor med nya tankar. För mig innebär jobbet som språkcoach på Upgrades både glädje och positiv energi likväl som kunskap och kreativitet.”

Öppettider:

Mån-fre: 09.00-18.00
Växel: 010-33 33 622
Från utlandet: +46 10-33 33 622

Upgrades Education Sweden AB
Org.Nr: 556778-0837
Est. 2009

Upgrades på Facebook Upgrades på Instagram Upgrades på LinkedIn

Adress kontor:

Skeppargatan 27
114 52 Stockholm

Göteborg, Linköping, Lund, Malmö, Norrköping, Stockholm, Uppsala

Kundfrågor: info@upgrades.se
Jobbfrågor: work@upgrades.se

DI logo DI logo

© 2022 Upgrades Education Sweden AB

Producerad av Webbyrå Webbfabriken.com