Uppgradera andras kunskap

Upgrades är ett utbildningsföretag där privatpersoner och företag får skräddarsydd språkträning. Våra kunder är allt från familjer och privatpersoner till några av Sveriges största företag. Vi erbjuder språkträning i alla språk och varje upplägg skräddarsys efter våra kunders förutsättningar.

Love languages? We would love to work with you!

Vilka jobbar med oss?

Varje månad jobbar över 100 coacher hos oss med att undervisa andra utifrån de kunskaper som de själva besitter. Många av våra coacher studerar själva på universitet eller högskola men detta är inget krav.

Vi vet att det finns många fler där ute som sitter på just de kunskaper, erfarenheter och den energi som våra kunder letar efter. Därför letar vi ständigt efter dig som vill hjälpa andra att utvecklas – samtidigt som du får ett utvecklande extrajobb!


Ansökningsprocessen

1

Registrera en profil

För att vi ska veta vem du är och vad du kan lära andra så börjar du med att registrera en profil på Upgrades Online.

2

Anmäl intresse

När du väl är registrerad så anmäler du intresse till de uppdrag som du tycker passar dig inne på Upgrades Online. Här kan du se vilka uppdrag som finns just nu på just din ort.

3

Intervju

Vi kontaktar dig för en intervju där vi lär känna varandra bättre. Till intervjun ber vi dig ta med dig studieintyg och utdrag ur belastningsregistret.


4

Trygghet och anställningg

Efter den första intervjun tar vi referenser och kontrollerar utdrag ur belastningsregistret innan vi erbjuder dig anställning hos oss. Som anställd blir du sedan automatiskt försäkrad av oss under din arbetstid.

5

Utbildning & matchning

När du blivit anställd så matchar vi dig med det/de uppdrag som passar dig och ser till att du får den grundutbildning du behöver för dina uppdrag. Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta och vilka tider som passar dig.Jobba med oss

Hör gärna av dig till oss på 010-33 33 622 eller

Maila oss