Jobba med läxhjälp

Upgrades är ett utbildningsföretag där privatpersoner och företag får skräddarsydd undervisning inom ett eller flera ämnen av Sveriges bästa högskolestudenter. Våra kunder är allt från familjer och privatpersoner till några av Sveriges största företag.

Jobba med läxhjälp

Är du högskole- eller universitetsstudent och vill ha ett inspirerande extrajobb? Att jobba med läxhjälp kan då vara det perfekta extrajobbet för dig. På Upgrades söker vi ständigt efter nya studiecoacher för löpande uppdrag hos elever som går i grundskolan eller på gymnasiet.

Många elever finner det ibland frustrerande att göra läxorna på egen hand. Dels för att man kan känna att det är svårt att hitta förståelsen på egen hand och dels för att man kan ha motivationssvårigheter. Det är i sådana fall du som läxhjälpscoach kliver in.

Att jobba med läxhjälp

Vi på Upgrades är grundarna av begreppet ”studiecoachning”. Ända sedan starten har vår läxhjälp handlat om mer än enbart betyg. För att uppnå långsiktiga resultat med läxhjälpen kombineras teori, studieteknik och studiemotivation. Det ger eleven de rätta verktygen för att på egen hand kunna lyckas med studierna samt för dem att tycka att det är både roligt och givande att utvecklas i skolarbetet. Din uppgift är att ge eleverna chansen att göra skolarbetet roligare.

Att jobba med läxhjälp är inspirerande, utvecklande och roligt. Jobbet är väldigt fritt och sker normalt sett under eftermiddagar eller kvällar. Vi är övertygade om att detta är ett jobb som kommer att ge dig mycket mer än bara en god extra inkomst.

Upgrades läxhjälp passar alla, oavsett ambitionsnivå, betyg eller förkunskaper. Vi erbjuder anpassad kunskapsförmedling i ett eller flera ämnen, så som engelska, matematik och olika musikaliska ämnen. Kort och gott undervisar vi i alla ämnen som undervisas i grundskolan och på gymnasiet.

Är du rätt person för tjänsten?

Som utbildningsföretag är Upgrades ytterst noggranna i vår rekrytering. Vi vill erbjuda läxhjälp som når längre än kortsiktiga betygsökningar. En tjänst som ger långsiktiga resultat och får eleverna att känna studieglädje.

Just därför ställer vi mycket höga krav på din pedagogiska förmåga, ditt engagemang och din studieteknik. Det är även viktigt att alla anställda kan förmedla sin akademiska inställning till våra elever på ett inspirerande och medryckande vis.

Ett meriterande utbildningsföretag

Upgrades är ett utbildningsföretag som förmedlar högskolestudenters kompetens och studieteknik till både privatpersoner och företag. Vi ser oss som Sveriges studenters utbildningsföretag, då alla våra pedagoger är studenter vi landets högskolor och universitet.

Vår tanke om att starta ett utbildningsföretag grundades då vi själva var högskolestuderande, vilket snart kom att visa sig vara ett vinnande koncept. Allt började 2009 och sedan dess har verksamheten snabbt vuxit, vilket visar vilka enastående kunskapsresurser vi har i samtliga studiecoacher! Vi känner oss glada över att kunna bidra till en win-win situation där vi erbjuder personlig utbildning till alla elever, parallellt med att vi skapar jobb och arbetslivserfarenhet till mer än 1000 högskolestudenter årligen.

Är du intresserad av att jobba med läxhjälp? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig! Förutsatt att du är engagerad, motiverad och känner att du har någonting att tillföra till skolungdomar runt om i landet.

Hjärtligt välkommen till Upgrades!

Ansökningsprocessen

1

Registrera en profil

För att vi ska veta vem du är och vad du kan lära andra börjar du med att registrera en profil på Upgrades Online.

2

Anmäl intresse

När du väl är registrerad anmäler du intresse till de uppdrag som du tycker passar dig inne på Upgrades Online. Här kan du se vilka uppdrag som finns just nu på just din ort.

3

Intervju

Vi kontaktar dig för en intervju där vi lär känna varandra bättre. Till intervjun ber vi dig ta med dig studieintyg och utdrag ur belastningsregistret.

4

Trygghet och anställning

Efter den första intervjun tar vi referenser och kontrollerar utdrag ur belastningsregistret innan vi erbjuder dig anställning hos oss. Som anställd blir du sedan automatiskt försäkrad av oss under din arbetstid.

5

Utbildning & matchning

När du blivit anställd så matchar vi dig med det/de uppdrag som passar dig och ser till att du får den grundutbildning du behöver för dina uppdrag. Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta och vilka tider som passar dig.