Mål

>Privatundervisning i svenska för en eller två deltagare.
>Skräddarsydd studieplan utefter dina mål.
>Flexibla utbildningspaket med 5, 10, 15 eller 20 lektioner.
>Privatlektioner på dagar, tider och plats som passar den anställda.

”Welcome to Swedish” är en introduktionskurs i svenska som introducerar deltagarna till det svenska språket och den svenska kulturen. Målet med kursen är mer socialt än att utveckla en grundläggande förståelse för språket (då rekommenderar vi stället Svenska A1). ”Welcome to Swedish” används istället av många företag som en del av välkomnandet till Sverige – oavsett hur länge de anställda ska stanna.

Inlärningsteknik

Våra kurser i svenska är framtagna för att introducera deltagarna till det svenska språket och kulturen på ett effektivt och motiverande sätt. Vi varvar teoretisk undervisning i grammatik, ordförståelse och kommunikation med övningar kopplade till det dagliga livet i Sverige. För att kursen ska vara så användbar som möjligt så fokuserar vi mycket på muntlig kommunikation och på att komma igång med svenskstudierna.

Mellan kurstillfällena så uppmanar vi till eget arbete genom övningar samt genom online och app-baserad träning.

Teoretiskt innehåll

”Welcome to Swedish” för nybörjare innehåller 10 lektioner och har ett fast innehåll där deltagarna får lära sig grundläggande färdigheter på svenska och får en introduktion till den svenska kulturen. Bland annat innehåller kursen: att hälsa på svenska, beställa mat på restaurang, åka buss och taxi, introduktion till svenska seder och traditioner, allemansrätten, mörkret på vintern och mycket mer. Vi rekommenderar 1-2 pass/vecka.

Denna introduktionskurs motsvarar en social introduktion till svenska och motsvarar ingen CEFR-nivå.

Intresse för mer information

Kontakta mig via: TelefonE-post

Så tycker andra