Mål

>Privatundervisning i svenska för en eller två deltagare.
>Skräddarsydd studieplan utefter dina mål.
>Flexibla utbildningspaket med 5, 10, 15 eller 20 lektioner.
>Privatlektioner på dagar, tider och plats som passar den anställda.

Upgrades privatundervisning i svenska för nybörjare vänder sig till anställda på företag som vill utveckla en grundläggande nivå i svenska utefter ett skräddarsytt upplägg. Denna undervisning följer inte kursplanerna för de traditionella CEFR-nivåerna utan anpassas helt efter individens behov. Målet är att effektivt utveckla språkkunskaperna.

Inlärningsteknik

Vår privatundervisning i svenska skräddarsys för varje uppdrag – efter ert företags behov och efter de anställdas kunskapsnivå. För att ni ska få en språkundervisning som passar er nivå så testar vi var de anställda ligger idag enligt CEFR-skalan (A1-C2) och sätter tillsammans en målnivå. I slutet av undervisningen testar vi sedan om individerna nått sina mål eller om de behöver jobba vidare.

Under själva undervisningen väver vi sedan in språkteknik som passar gruppens nivå och mål för att undervisningen ska bli roligare och mer effektiv. Ni kan till exempel välja att lägga till ”flipped classroom” och/eller en extralärare.

Teoretiskt innehåll

Innehållet i undervisningen tas fram utefter de anställdas behov, förkunskaper och mål. Vi blandar grammatik, muntlig och skriftlig kommunikation.

Intresse för mer information

Kontakta mig via: TelefonE-post

Så tycker andra