Mål

>Privatundervisning för en eller två deltagare.
>Skräddarsydd studieplan utefter dina mål.
>Flexibla utbildningspaket med 5, 10, 15 eller 20 lektioner.
>Privatlektioner på dagar, tider och plats som passar den anställda.

Språk är nyckeln till kommunikation och kommunikation är nyckeln till en effektiv och utvecklande arbetsplats. Det tycker vi på Upgrades och alla de företag som anlitar oss för skräddarsydda kurser i språk. Under dessa kurser så utvecklar vi en skräddarsydd kurs för just er arbetsplats. Det kan handla om svenska för taxiförare eller mandarin för ett svenskt industribolag. Oavsett språk så utvecklar vi kursen så att era anställda får de språkkunskaper som ni har som mål.

Inlärningsteknik

Våra skräddarsydda språkkurser är framtagna för att introducera deltagarna till språket i fråga och till arbetskulturen på ett effektivt och motiverande sätt. Vi varvar teoretisk undervisning i grammatik, ordförståelse och kommunikation med material med övningar kopplade till arbetsliv. Ni kan välja att komplettera kursen med ”flipped classroom” filmer och/eller med en extralärare. För att kursen ska vara så användbar som möjligt så fokuserar vi på både muntlig och skriftlig kommunikation.

Mellan kurstillfällena så uppmanar vi till eget arbete genom övningar samt genom online och app-baserad träning.

Teoretiskt innehåll

De skräddarsydda språkkurserna har inget fast innehåll utan vi utvecklar dessa för varje projekt. Ni berättar för oss vilka mål ni har med språkundervisningen och utifrån detta tar vi fram en studieplan.

För att säkerställa nivån i gruppen och se hur deltagarna utvecklas under kursen så erbjuder vi ett inledande och avslutande test på relevant CEFR-nivå.

 

Intresse för mer information

Kontakta mig via: TelefonE-post

Så tycker andra