Mål

>Privatundervisning i engelska för en eller två deltagare.
>Skräddarsydd studieplan utefter dina mål.
>Flexibla utbildningspaket med 5, 10, 15 eller 20 lektioner.
>Privatlektioner på dagar, tider och plats som passar den anställda.

En hög nivå av engelska är i dag en förutsättning inom de flesta företag och organisationer. Utan en engelska som fungerar i arbetet så kan anställda hämmas i sin utveckling. Målet med Upgrades skräddarsydda undervisning i affärsengelska är att lyfta en eller en liten grupp individer (ofta 1-2 personer) för att personerna lättare ska kunna arbeta i en engelsktalande miljö.

Studieteknik

Vår undervisning i affärsengelska skräddarsys för varje uppdrag och efter ert företags behov och efter de anställdas kunskapsnivå. För att ni ska få en engelskundervisning som passar just ert företag och era anställda så arbetar vi efter CEFR-skalan. Inledningsvis så testar vi var de anställda ligger idag (A1-C2) och sätter tillsammans en målnivå. I slutet av undervisningen testar vi sedan om de anställda nått sina mål eller om du behöver jobba vidare.

Under själva undervisningen väver vi sedan in språkteknik som passar de anställdas nivå och mål för att undervisningen ska bli roligare och mer effektiv. Ni kan till exempel välja att lägga till ”flipped classroom” och/eller en extralärare.

Teoretiskt innehåll

Vi planerar även själva innehållet efter de anställdas CEFR-nivå och mål. För att nå målen blandar vi traditionell undervisning i grammatik, ordförståelse och kommunikation med material som de anställda möter i sin arbetsdag.  På så sätt ger undervisningen snabbt resultat och de anställda fortsätter att öva utanför lektionen.

Ni bestämmer själva om ni vill ha ett skriftligt eller muntligt fokus för undervisningen.

Intresse för mer information

Kontakta mig via: TelefonE-post

Så tycker andra