Mål

>Privatundervisning i engelska för en eller två deltagare.
>Skräddarsydd studieplan utefter dina mål.
>Flexibla utbildningspaket med 5, 10, 15 eller 20 lektioner.
>Privatlektioner på dagar, tider och plats som passar den anställda.

Våra kurser i engelska för nybörjare introducerar deltagarna till det engelska språket. Målet är att deltagarna efter kursen ska kunna göra vardagliga saker så som att introducera sig själva, handla och göra grundläggande arbetsuppgifter på engelska. Engelska A1 passar de som är helt nybörjare medan engelska A2 passar de som har en liten grund att stå på. Vilken nivå som passar er hjälper vi på Upgrades till med att testa.

Inlärningsteknik

Våra kurser i engelska är framtagna för att introducera deltagarna till det engelskan på ett effektivt och motiverande sätt. Vi varvar teoretisk undervisning i grammatik, ordförståelse och kommunikation med övningar kopplade till det dagliga livet. För att kursen ska vara så användbar som möjligt så fokuserar vi mycket på muntlig kommunikation.
Mellan kurstillfällena så uppmanar vi till eget arbete genom övningar samt genom online och app-baserad träning.

Teoretiskt innehåll

Kurserna i engelska för nybörjare innehåller 10 lektioner vardera. Under engelska A1 får deltagarna lära sig, alfabetet, räkneord och klockan, språkets rytm och grundläggande fraser för vardagsliv. Vi lägger stor vikt vid uttal och ordkunskap. Grammatiska fokusområden är huvudsats, presentation av verbens böjningar och tidsformer, obestämd och bestämd form singular och plural, personliga, possessiva, relativa pronomen. Under engelska A2 går vi igenom kunskaper som är relaterade till deltagarnas jobb, fritidsintressen och familj. Kursplanen innehåller bland annat: att beskriva händelser, att skriva enkla berättelser och vardagskonversationer. Grammatiska fokusområden: huvudsats, skillnad perfekt – preteritum, futurum, starka och oregelbundna verb, komparation, bestämd form, demonstrativa indefinita pronomen.
Vi rekommenderar 1-2 pass/vecka. Om ni sedan vill anpassa innehållet efter ert företag så kom gärna med förslag så hjälper vi er med anpassningen.

Intresse för mer information

Kontakta mig via: TelefonE-post

Så tycker andra