Din samarbetspartner i språk

Upgrades – Din samarbetspartner i språk

På Upgrades ansvarar vi för att ge medarbetare skräddarsydd språkundervisning, individuellt eller i grupp ute på ert företag. Utbildningens innehåll, tempo och mål utformas enligt de anställdas behov. Vi på Upgrades har stor erfarenhet av att arbeta med företag och är en flexibel samarbetspartner.

Oavsett hur ert behov ser ut, om ni har en eller flera deltagare, om ni behöver tillfällig insats eller löpande språkundervisning, så skapar Upgrades en specifik lösning för ert företag. Ni har alltid samma kontaktperson för samtliga pågående utbildningar. Som beställare har ni möjlighet att påverka innehåll, självstudier och krav på deltagarna om så önskas, annars tar er kontaktpersoner från Upgrades ett helhetsansvar och sköter allt direkt med deltagaren. På vår kundportal kan ni alltid följa lektionerna och utvecklingen. Vid undervisningen slut får ni en sammanställning av kursen.

Våra erfarna språkcoacher skräddarsyr språkundervisning, på en plats och tid som passar er. För att undervisningen skall bli så relevant som möjligt för ert företag branschanpassar vi gärna lektionsinnehållet samt uppmanar deltagarna att ta med eget arbetsmaterial. Vi har även egenutvecklat kursmaterial för grupper från nybörjare till avancerad nivå, som fokuserar på att få deltagarna att så snabbt som möjligt komma igång med språket.

Upgrades helhetsansvar

Efter er beställning tar Upgrades helhetsansvaret för utbildningarna. Ni har en kontaktperson på Upgrades, som sköter alla språk och nivåer.

Upgrades erbjuder:

 

Z

Prova på lektion

Första tillfället är en prova-på-lektion.

Utvecklingsrapport

Utvecklingsrapport vid avslutad undervisning.

Kreativa utbildningsmetoder

Kreativa utbildningsmetoder med traditionella och digitala kursmaterial.

Flexibla utbildningspaket

Flexibla utbildningspaket på 10 – 30 lektioner.

Språkundervisning

Branschspecifik, målinriktad och effektiv språkundervisning.

Uppföljning online

Tillgång till uppföljning online för att följa undervisningen i realtid.

k

Start och slutprov

Start och slutprov tillgängligt för alla deltagare.

Vi samarbetar med Sveriges största företag

Enskild svenskundervisning till alla med expatkontrakt

Amadeus har ramavtal med Upgrades som ansvarar för alla språkutbildningar som ingår i deras expat-kontrakt för den anställde och deras make/maka.

Upgrades har visat prov på stor flexibilitet och har anpassat undervisningen till våra medarbetares behov. Vi kan varmt rekommendera Upgrades som leverantör av språkundervisning.”

Maria Hoffman, HR Business Partner, Amadeus Scandinavia AB

Gruppundervisning i svenska på olika nivåer

​Upgrades har 5 grupper med svenskundervisning på olika nivåer som göra att den anställda kan gå från A1 (nybörjare) till B2 (hög medelnivå).

”Att erbjuda svenska blir en del av hela Sverige-upplevelsen. Genom grunderna i svenska kommer de snabbare in i samhället och trivs bättre med sina svenska kollegor.”

säger Annie Johnsson på ComeOn!

Branschanpassad och individuell språkundervisning för en anställd

Upgrades har varit behjälpliga med att höja nivån på svenska för en av våra anställda med utländskt påbrå. Eleven har under 15 tillfällen tillsammans med läraren satt upp tydliga mål och arbetat strukturerat för att nå resultaten.

”Vi är otroligt nöjda med flexibiliteten, det individanpassade lärandet och den skräddarsydda utbildningskursen. Consector kommer använda Upgrades vid fler tillfällen.”

Säger Pontus Holgersson, VD & Grundare Consector

Specsavers

Som en av sveriges största optikerkedjor värderar Specsavers möjligheten att kunna välkomna kompetens från andra länder högt. I arbetet mot att få en svensk optikerlegitimation är skräddarsydd språkundervisning en av nyckelfaktorerna för Specsavers, då det ger goda förutsättningar för optikerna att komma in i arbetet (och teamet) på kortare tid.

“Vi har ett gott rikstäckande samarbete med Upgrades som anpassar utbildningarna utifrån kandidatens behov och med fokus på den fackterminologi som behövs.”

Caroline, HR-chef Sverige.

Deloitte

Den världsledande revisionsbyrån Deloitte har Upgrades som leverantör inom språkutbildning där undervisningens kursupplägg skräddarsys utifrån deltagarnas behov och kunskapsnivå. I dagsläget bedriver Upgrades flera pågående utbildningar inom företaget på både svenska och engelska på flera platser i Sverige.

“Vi har använt oss av Upgrades som leverantör i flera år och är mycket nöjda med kontakten och servicen. Möjligheten att kunna skräddarsy undervisningen samt att lektionerna kan hållas på vårt kontor uppskattas både av kursdeltagarna och oss som arbetsgivare.”

Sophia Hjerpe, HR Manager Deloitte.

Nordnet

Det internationella och mångkulturella fintech-bolaget Nordnet har engelska som företagsspråk. Samtidigt finns en önskan från medarbetarna att på ett naturligt sätt kunna ta del av samtal och situationer på arbetet och i vardagen. Via Upgrades svensklektioner, som ges på olika nivåer, kan Nordnet erbjuda de anställda skräddarsydd språkundervisning under arbetstid.

“Svenskalektionerna är väldigt uppskattade av kursdeltagarna och de upplever redan en stor utveckling. Vi är väldigt nöjda med den tjänst och service Upgrades levererar.”

Carina Tovi, COO Nordnet

Intresseanmälan


  Jag samtycker och informeras om att mina personuppgifter som jag lämnar till er genom detta formulär, inkluderat användandet av meddelandefält, används i enlighet med Personuppgiftspolicy för Upgrades.

  Amadeus

  ”Upgrades har visat prov på stor flexibilitet och har anpassat undervisningen till våra medarbetares behov. Vi kan varmt rekommendera Upgrades som leverantör av språkundervisning.”

  Maria Hoffman, HR Business Partner, Amadeus Scandinavia AB

  Come On

  ”Att erbjuda svenska blir en del av hela Sverige-upplevelsen. Genom grunderna i svenska kommer de snabbare in i samhället och trivs bättre med sina svenska kollegor.”

  säger Annie Johnsson på ComeOn!

  Consector

  ”Vi är otroligt nöjda med flexibiliteten, det individanpassade lärandet och den skräddarsydda utbildningskursen. Consector kommer använda Upgrades vid fler tillfällen.”

  Säger Pontus Holgersson, VD & Grundare Consector

  Specsavers

  ”Vi har ett gott rikstäckande samarbete med Upgrades som anpassar utbildningarna utifrån kandidatens behov och med fokus på den fackterminologi som behövs.”

  Caroline, HR-chef Sverige.

  Deloitte

  ”Vi har använt oss av Upgrades som leverantör i flera år och är mycket nöjda med kontakten och servicen. Möjligheten att kunna skräddarsy undervisningen samt att lektionerna kan hållas på vårt kontor uppskattas både av kursdeltagarna och oss som arbetsgivare.”

  Sophia Hjerpe, HR Manager Deloitte.

  Nordnet

  ”Svenskalektionerna är väldigt uppskattade av kursdeltagarna och de upplever redan en stor utveckling. Vi är väldigt nöjda med den tjänst och service Upgrades levererar.”

  Carina Tovi, COO Nordnet

  Öppettider:

  Mån-fre: 09.00-18.00
  Växel: 010-33 33 622
  Från utlandet: +46 10-33 33 622

  Upgrades Education Sweden AB
  Org.Nr: 556778-0837
  Est. 2009

  Upgrades på Facebook Upgrades på Instagram Upgrades på LinkedIn

  Adress kontor:

  Skeppargatan 27
  114 52 Stockholm

  Göteborg, Linköping, Lund, Malmö, Norrköping, Stockholm, Uppsala

  Kundfrågor: info@upgrades.se
  Jobbfrågor: work@upgrades.se

  DI logo DI logo

  © 2022 Upgrades Education Sweden AB

  Producerad av Webbyrå Webbfabriken.com