Språkutbildning för företag

Upgrades – ditt företags samarbetspartner i språk

På Upgrades ansvarar vi för att ge medarbetare skräddarsydd språkundervisning, individuellt eller i grupp ute på ert företag. Språkutbildningens innehåll, tempo och mål utformas enligt de anställdas behov. Vi på Upgrades har stor erfarenhet av att arbeta med företag och är en flexibel samarbetspartner.

Kontakta oss idag för att göra en intresseanmälan för språkutbildning för ditt företag!

Skräddarsydd språkutbildning för företag och organisationer

Oavsett hur ert behov ser ut, om ni har en eller flera deltagare, om ni behöver tillfällig insats eller löpande språkundervisning, så skapar Upgrades en specifik lösning för ert företag. Ni har alltid samma kontaktperson för samtliga pågående språkutbildningar. Som beställare har ni möjlighet att påverka innehåll, självstudier och krav på deltagarna om så önskas, annars tar er kontaktperson från Upgrades ett helhetsansvar och sköter allt direkt med deltagaren. På vår kundportal kan ni alltid följa lektionerna och utvecklingen. Vid undervisningens slut får ni en sammanställning av kursen.

Våra erfarna språkcoacher skräddarsyr företagets språkundervisning på en plats och tid som passar er. För att undervisningen skall bli så relevant som möjligt för ert företag branschanpassar vi gärna lektionsinnehållet samt uppmanar deltagarna att ta med eget arbetsmaterial. Vi har även egenutvecklat kursmaterial för grupper från nybörjare till avancerad nivå, som fokuserar på att få deltagarna att så snabbt som möjligt komma igång med språket.

Upgrades helhetsansvar

Efter er beställning tar Upgrades helhetsansvaret för utbildningarna. Ni har en kontaktperson på Upgrades, som sköter alla språk och nivåer.

Upgrades erbjuder:

 

Z

Prova på lektion

Första tillfället är en prova-på-lektion.

Utvecklingsrapport

Utvecklingsrapport vid avslutad undervisning.

Kreativa utbildningsmetoder

Kreativa utbildningsmetoder med traditionella och digitala kursmaterial.

Flexibla utbildningspaket

Flexibla utbildningspaket på 10 – 30 lektioner.

Språkundervisning

Branschspecifik, målinriktad och effektiv språkundervisning.

Uppföljning online

Tillgång till uppföljning online för att följa undervisningen i realtid.

k

Start och slutprov

Start och slutprov tillgängligt för alla deltagare.

Vi samarbetar med Sveriges största företag

Enskild svenskundervisning till alla med expatkontrakt

Amadeus har ramavtal med Upgrades som ansvarar för alla språkutbildningar som ingår i deras expat-kontrakt för den anställde och deras make/maka.

Upgrades har visat prov på stor flexibilitet och har anpassat undervisningen till våra medarbetares behov. Vi kan varmt rekommendera Upgrades som leverantör av språkundervisning.”

Maria Hoffman, HR Business Partner, Amadeus Scandinavia AB

Gruppundervisning i svenska på olika nivåer

​Upgrades har 5 grupper med svenskundervisning på olika nivåer som göra att den anställda kan gå från A1 (nybörjare) till B2 (hög medelnivå).

”Att erbjuda svenska blir en del av hela Sverige-upplevelsen. Genom grunderna i svenska kommer de snabbare in i samhället och trivs bättre med sina svenska kollegor.”

säger Annie Johnsson på ComeOn!

Branschanpassad och individuell språkundervisning för en anställd

Upgrades har varit behjälpliga med att höja nivån på svenska för en av våra anställda med utländskt påbrå. Eleven har under 15 tillfällen tillsammans med läraren satt upp tydliga mål och arbetat strukturerat för att nå resultaten.

”Vi är otroligt nöjda med flexibiliteten, det individanpassade lärandet och den skräddarsydda utbildningskursen. Consector kommer använda Upgrades vid fler tillfällen.”

Säger Pontus Holgersson, VD & Grundare Consector

Specsavers

Som en av sveriges största optikerkedjor värderar Specsavers möjligheten att kunna välkomna kompetens från andra länder högt. I arbetet mot att få en svensk optikerlegitimation är skräddarsydd språkundervisning en av nyckelfaktorerna för Specsavers, då det ger goda förutsättningar för optikerna att komma in i arbetet (och teamet) på kortare tid.

“Vi har ett gott rikstäckande samarbete med Upgrades som anpassar utbildningarna utifrån kandidatens behov och med fokus på den fackterminologi som behövs.”

Caroline, HR-chef Sverige.

Deloitte

Den världsledande revisionsbyrån Deloitte har Upgrades som leverantör inom språkutbildning där undervisningens kursupplägg skräddarsys utifrån deltagarnas behov och kunskapsnivå. I dagsläget bedriver Upgrades flera pågående utbildningar inom företaget på både svenska och engelska på flera platser i Sverige.

“Vi har använt oss av Upgrades som leverantör i flera år och är mycket nöjda med kontakten och servicen. Möjligheten att kunna skräddarsy undervisningen samt att lektionerna kan hållas på vårt kontor uppskattas både av kursdeltagarna och oss som arbetsgivare.”

Sophia Hjerpe, HR Manager Deloitte.

Nordnet

Det internationella och mångkulturella fintech-bolaget Nordnet har engelska som företagsspråk. Samtidigt finns en önskan från medarbetarna att på ett naturligt sätt kunna ta del av samtal och situationer på arbetet och i vardagen. Via Upgrades svensklektioner, som ges på olika nivåer, kan Nordnet erbjuda de anställda skräddarsydd språkundervisning under arbetstid.

“Svenskalektionerna är väldigt uppskattade av kursdeltagarna och de upplever redan en stor utveckling. Vi är väldigt nöjda med den tjänst och service Upgrades levererar.”

Carina Tovi, COO Nordnet

Intresseanmälan


  Jag samtycker och informeras om att mina personuppgifter som jag lämnar till er genom detta formulär, inkluderat användandet av meddelandefält, används i enlighet med Personuppgiftspolicy för Upgrades.

  Amadeus

  ”Upgrades har visat prov på stor flexibilitet och har anpassat undervisningen till våra medarbetares behov. Vi kan varmt rekommendera Upgrades som leverantör av språkundervisning.”

  Maria Hoffman, HR Business Partner, Amadeus Scandinavia AB

  Come On

  ”Att erbjuda svenska blir en del av hela Sverige-upplevelsen. Genom grunderna i svenska kommer de snabbare in i samhället och trivs bättre med sina svenska kollegor.”

  säger Annie Johnsson på ComeOn!

  Consector

  ”Vi är otroligt nöjda med flexibiliteten, det individanpassade lärandet och den skräddarsydda utbildningskursen. Consector kommer använda Upgrades vid fler tillfällen.”

  Säger Pontus Holgersson, VD & Grundare Consector

  Specsavers

  ”Vi har ett gott rikstäckande samarbete med Upgrades som anpassar utbildningarna utifrån kandidatens behov och med fokus på den fackterminologi som behövs.”

  Caroline, HR-chef Sverige.

  Deloitte

  ”Vi har använt oss av Upgrades som leverantör i flera år och är mycket nöjda med kontakten och servicen. Möjligheten att kunna skräddarsy undervisningen samt att lektionerna kan hållas på vårt kontor uppskattas både av kursdeltagarna och oss som arbetsgivare.”

  Sophia Hjerpe, HR Manager Deloitte.

  Nordnet

  ”Svenskalektionerna är väldigt uppskattade av kursdeltagarna och de upplever redan en stor utveckling. Vi är väldigt nöjda med den tjänst och service Upgrades levererar.”

  Carina Tovi, COO Nordnet

  Språkutbildning för företag

   

  Vi erbjuder språkutbildning som syftar till att förbättra era medarbetares kunskaper och färdigheter. Relevanta språkkunskaper är ett bra sätt att förbättra företagets image som en internationellt orienterad organisation. Målet med vår språkutbildning är att öka era anställdas möjligheter att kommunicera med kunder, kollegor och affärspartner på ett bra och effektivt sätt.

  Det är viktigt att välja en lämplig metod för utbildningen beroende på företagets behov och mål. Vår utbildningen sker i form av olika kurser:

  Standard – 90 minuters lektioner som elev och språkcoachen planerar in.
  Distans – Studera på distans med digitala verktyg och stöd från språkcoach.
  Intensiv – Kurs under 1-2 veckor.

  Kontakta oss för mer information om våra kurser eller för att boka in en språkkurs.

   

  Investera i språkkunskap

   

  En satsning på språk är väl investerade pengar. Det företag som låter sina anställda lära sig ett
  nytt språk kan ta del av flera fördelar:
  ● Ökad konkurrenskraft på marknaden eftersom man har bättre  möjligheter att kommunicera med kunder, leverantörer och affärspartner i andra länder.
  ● Ökad förståelse för andra kulturer vilket bidrar till en mer inkluderande och respektfull arbetsmiljö.
  ● Personlig utveckling och ökat självförtroende för de medarbetare som får lära sig ett nytt språk.

  En medarbetares utökade språkkunskaper kan på så vis vara en tillgång som hjälper hela företaget eller organisationen att växa och bli mer framgångsrikt.

   

  Kommunikation på arbetsplatsen

   

  En av de absolut viktigaste delarna för att skapa en trivsam arbetsmiljö är bra och tydlig kommunikation. Att kunna tala och förstå samma språk är essentiellt för att ha ett smidigt arbetsflöde utan för stora missförstånd eller produktionsstopp. Kommunikation på en arbetsplats är en viktig del av en organisationens framgång. En effektiv kommunikation kan bidra till att
  främja samarbete, förbättra beslutsfattande och öka produktiviteten.

   

  Vanliga frågor om språkutbildningar för företag:

   

  Varför bör vi som företag investera i våra anställdas språkkunskaper?
  När företagets anställda har god förmåga att tala och förstå andra språk öppnar det upp möjligheter att bygga affärsrelationer med företag och kunder från andra delar av världen.

  Vilka språk har ni kurser i?
  Vi på Upgrades erbjuder språkkurser i svenska, engelska, tyska, franska och spanska. Om ni har behov kan vi söka upp och engagera coacher i andra språk. Finns det språkkurser som riktar sig speciellt till företag?
  Ja, exempelvis så erbjuder vi kurser i affärsengelska. Det skiljer sig lite från de mer allmänna kurserna i engelska på så sätt att de är inriktade på ett mer affärsmässigt språk.

  Hur många lektioner ingår det i Standardpaketet?
  I standardpaketet ingår 10, 20 eller 30 lektioner på 90 minuter vardera.

  Hur ofta har man lektioner?
  Väljer du ett intensivpaket så är 10, 20 eller 30 lektionerna lagda under 1-2 veckor. Har du köpt ett standardpaket planerar du och din språkcoach in hur ofta ni ska ha lektionerna tillsammans.

   

  Öppettider:

  Mån-fre: 09.00-18.00
  Växel: 010-33 33 622
  Från utlandet: +46 10-33 33 622

  Upgrades Education Sweden AB
  Org.Nr: 556778-0837
  Est. 2009

  Upgrades på Facebook Upgrades på Instagram Upgrades på LinkedIn

  Adress kontor:

  Skeppargatan 27
  114 52 Stockholm

  Göteborg, Linköping, Lund, Malmö, Norrköping, Stockholm, Uppsala

  Kundfrågor: info@upgrades.se
  Jobbfrågor: work@upgrades.se

  DI logo DI logo

  © 2022 Upgrades Education Sweden AB

  Producerad av Webbyrå Webbfabriken.com