Engelska för barn

English4Kids är konceptet för dig som vill introducera dina barn till det engelska språket på ett lättfullt, roligt och effektivt sätt.

Engelskkurser för barn

Forskning har fastslagit att tidiga språkkunskaper ger både akademiska och kognitiva fördelar samtidigt som det ger en ökad kulturell medvetenhet. Att lära sig flera språk, framför allt engelska, som barn är också smart då det skapar en bra plattform att stå på i en alltmer globaliserad värld.

Att lära sig engelska som barn kan vara ett försprång, speciellt för den som i framtiden kommer att studera vidare eller arbeta utomlands.

På Upgrades erbjuder vi gruppklasser som vi kallar English4Kids. Detta är ett av de mest efterfrågade sätten att introducera engelskan för barn i en tidig ålder. Dessa kurser erbjuder vi både i Stockholm och Göteborg där våra coacher själva har engelska som modersmål och samtidigt läser på högskola i Sverige. Grupperna delas in efter ålder och förkunskaper. I takt med att barnet utvecklas rekommenderar vi högre nivåer. Undervisningen värvas därför med övningar som främjar ditt barns kunskaper i engelska.

Våra coacher i engelska för barn blandar traditionell undervisning med lek

För att ha störst utbyte av en engelskkurs bör ditt barn vara mellan tre och 12 år. Vi erbjuder English4Kids gruppundervisning på förskolor i Stockholm och Göteborg, och studieplanen är utarbetad utifrån många års erfarenhet där vi blandar traditionell undervisning med lekfulla inslag av sång, spel, lek och berättande. Undervisningen planeras av vårt pedagogiska team och ni kan välja grupp efter ålder och kunskapsnivå.

Våra coacher har en stor passion för barn och lärande. De handplockas från universitet och högskolor då de uppfyller våra högt ställda krav på personlighet, pedagogik och engagemang. Alla coacher är noga med att motivera ditt barn till att våga prata engelska tidigt och hjälper ditt dem att lära sig engelska på ett effektivt och roligt sätt.

Skräddarsydda engelskkkurser för ditt barn

Många elever läser idag engelska redan från 6-7 års ålder. Vid det laget är det viktigt att motivera och leka fram engelskan för att skapa ett intresse kring språket. Genom English4Kids hjälper Upgrades till med extra motivation och inspiration samt stärker elevernas självförtroende att använda engelskan i framtiden.

Om ni vill ha skräddarsydda lektioner i engelska för ert barn tar vi gärna fram ett upplägg med privatlektioner i hemmet eller i våra egna lokaler. Med English4Kids får ni dessutom ta del av vår inspiration genom er kundportal, för att fortsätta språkträningen hemma.

Välj ett utbildningsföretag som bryr sig om ditt barns framgång

Upgrades är ett utbildningsföretag som erbjuder skräddarsydd undervisning till både privatpersoner och företag, inom ett eller flera ämnen. Vi tycker själva att vi har Sveriges bästa högskolestudenter som sitter på just de kunskaper, den studieteknik och den motivationen som många behöver när de ska lära sig nya saker.

Vill ni veta mer om våra engelskkurser för ditt barn är ni välkomna att anmäla er direkt på vår hemsida eller ringa oss så berättar vi mer.

Välkommen till Upgrades och English4Kids, Sveriges mest populära kurser i engelska för barn sedan 2005. Vi introducerar och utvecklar ditt barns kunskaper i engelska på ett roligt och inspirerande sätt!

Så fungerar English4Kids

1

Boka din plats

Bokningen görs antingen via hemsidan, e-mail eller över telefon.

2

Bekräftelsemail och faktura

Så snart vi registrerat din bokning får du en bokningsbekräftelse skickad per e-mail. Inom ytterligare någon vardag kommer även din faktura per e-mail. Fakturan ska betalas inom tio dagar, dock senast före kursstart.

3

Välkommen till English4Kids

Cirka en vecka innan första tillfället skickas ett välkomstmail ut till alla anmälda med all praktisk information samlad. Om du anmäler dig efter första tillfället är du välkommen redan vid nästkommande tillfälle.