Barnvakt

Inom Upgrades barnpassning sköter vi inte bara hämtning, matlagning och omsorg utan blandar det med ett pedagogiskt fokus på språk, bild eller musik.

Barnvakter

Hos Upgrades erbjuder vi barnvakt där traditionell barnpassning och lärande förenas. Vi arbetar med fokus på pedagogik och riktar oss främst till familjer med barn i åldrarna 0-10 år som söker tillfällig eller fortlöpande hjälp av en barnvakt. Beroende på hur många timmar i månaden ni behöver varierar också priset.

Barnvakt där pedagogik möter kreativitet

Varje uppdrag inleder vi med en träff där ni får introducera er familj. Tillsammans diskuterar vi närmare om er livssituation, hur gammal ert barn är, var ni bor och när ni är i störst behov av barnpassning, samt om ni har några speciella önskemål kring arbetet med ert barn.

Våra barnvakter kan erbjuda mer än avlastning. Med kreativitet och pedagogik som inriktning tar vi verkligen till vara på tiden och tillgodoser barnet med både stimulerande och roliga aktiviteter. Upgrades pedagogiska arbetslag skapar materiella underlag och olika övningar som barnvakten sedan använder sig av i barnpassningen. Lärande vid tidig ålder får inte tvingas fram, därför föreslår vi ett innehåll som är fyllt av allt från sång, musik och bild till pedagogiska övningar och sagoläsning.

Ni som familj kommer att tilldelas en egen barnvakt, vars arbetstider styrs av era behov och vilka tider som passar er bäst. Barnvakten tar hand om ert barn i hemmet och kan naturligtvis både hämta och lämna på dagis eller skolan. Barnpassning formas efter ert barn då vi alltid utgår från barnets rådande intresse och lust. Med det som utgångspunkt blandar vi in lärandeövningar och kreativt skapande.

Omtänksamma barnvakter med stor kompetens

Vår verksamhet vore inte mycket att tala om utan våra ömsinta och enastående barnvakter. Vi gör därför ett otroligt omsorgsfullt val då vi väljer ut nya barnvakter. De är alla eminenta högskolestudenter med ett brinnande intresse för barn, vård och omsorg. Många av dem läser till sjuksköterska eller förskollärare. Det är inte ett krav vi ställer, men däremot är det lämpliga utbildningar att finna det genuina intresset för barn som vi söker. Upgrades barnvakter har handplockats utifrån sin unika personlighet, samtidigt som de lever upp till de höga kraven som vi har på pedagogik och engagemang.

Om ni specifikt vill fokusera på språk i barnpassningen har många av våra barnvakter engelska, franska, tyska eller italienska som modersmål.

Utöver ett rigoröst personlighetstest utbildas varje barnvakt inom första hjälpen, HLR och grundläggande pedagogik. Givetvis har vi lämpliga ansvarsförsäkringar och kan garantera att ingen av våra barnvakter finns med i polisens belastningsregister.

För vidare information och rådgivning, ta då kontakt med oss på Upgrades. Vi besvarar eventuella frågor och berättar gärna närmare om vår verksamhet samt hur vi kan hjälpa just er familj. Fyll i ett kontaktformulär via hemsidan eller ring till oss!

Varmt välkomna!

Så fungerar barnpassning

1

Intresseanmälan

Samarbetet börjar med att ni kommer in med en intresseanmälan. Kort därefter kontaktar vi er för att gå igenom era önskemål och föreslå passande upplägg.

2

Matchning och kostnadsfritt möte

Inom cirka två veckor presenterar vi en passande barnvakt och en tid för ett första kostnadsfritt möte med den föreslagna barnvakten. Vid uppföljningen försäkrar vi oss om att både ni och barnvakten är nöjda innan ni sen väljer prisupplägg.

3

Kontinuerlig uppföljning och utvärdering

Under den resterande barnpassningen rapporterade barnvakten löpande sina tider och lektionernas innehåll på er kundportal. Mot slutet av terminen kontaktar vi er för att utvärdera och stämma av era tankar kring en fortsättning.