Barnpassning

Inom Upgrades barnpassning sköter vi inte bara hämtning, matlagning och omsorg utan blandar det med ett pedagogiskt fokus på språk, bild eller musik.

Barnpassning

Upgrades erbjuder traditionell barnpassning i kombination med lärande. Med ett pedagogiskt fokus riktar sig vår barnpassning till familjer med barn i åldrarna 0-10 år som är i behov av tillfälligt eller kontinuerligt stöd av en barnvakt. Beroende på hur många timmar i månaden ni önskar kommer priset att variera.

Barnpassning i kombination med pedagogik och kreativitet

Inledningsvis börjar vi varje uppdrag med en familjeintroduktion där vi tillsammans diskuterar mer om både barnet och familjens situation. Vi går igenom vilken ålder ert barn är, var ni bor, när ni är i behov av barnpassning samt om det finns några särskilda önskemål om hur ni vill att vi ska arbeta med barnet.

Vår barnpassning ger mer än bara avlastning. Med ett fokus på kreativitet och pedagogik tar vi vara på tiden och ser till att ge barnet en både stimulerande och underhållande stund. Vårt enastående pedagogiska team skapar material och övningar som alla barnvakter sedan använder sig av i barnpassningen. I övningarna låter vi oss ofta inspireras av årstiden. Lärande vid ung ålder får aldrig bli ett tvång. Därför består vårt innehåll av allt från sång, musik och bild till pedagogiska övningar och sagoläsning.

Som familj får ni en egen barnvakt som arbetar flexibelt utifrån era behov under tider som passar er. De tar hand om barnen i ert hem och kan även hämta samt lämna på förskolan eller skolan. I vår barnpassning utgår vi alltid från barnets intresse och lust, från det blandar vi in lärandeövningar och kreativt skapande.

Barnpassningen bygger på våra duktiga barnvakters kunskaper

Utan våra omtänksamma och fantastiska barnvakter vore vår verksamhet inte mycket. Just därför är vi extra noggranna i vårt val av nya medarbetare. De är allihop högskolestudenter med ett stort intresse för barn, vård och omsorg. Många läser till sjuksköterska eller förskollärare. Detta är inte ett krav som vi ställer, men det är däremot lämpliga utbildningar för att hitta det där genuina intresset för barn, som vi letar efter. Alla barnvakter på Upgrades har handplockats utifrån sina unika egenskaper samtidigt som de lever upp till de höga kraven som vi ställer på pedagogik och engagemang.

Många av våra barnvakter har engelska, franska, tyska och italienska som modersmål om ni specifikt vill fokusera på språk.

Utöver ett omsorgsfullt personlighetstest utbildas alla barnvakter i första hjälpen och familjeliv. Självklart har vi passande ansvarsförsäkringar och kan garantera att ingen av våra barnvakter finns med i polisens belastningsregister.

Vill ni veta mer om vår barnpassning? Ta då kontakt med oss, så berättar vi gärna närmare om vår verksamhet och hur vi kan hjälpa just er familj att få en lättare vardag. Fyll i ett formulär här på hemsidan eller ring till oss.

Varmt välkomna till oss på Upgrades!

Så fungerar barnpassning

1

Intresseanmälan

Samarbetet börjar med att ni kommer in med en intresseanmälan. Kort därefter kontaktar vi er för att gå igenom era önskemål och föreslå passande upplägg.

2

Matchning och kostnadsfritt möte

Inom cirka två veckor presenterar vi en passande barnvakt och en tid för ett första kostnadsfritt möte med den föreslagna barnvakten. Vid uppföljningen försäkrar vi oss om att både ni och barnvakten är nöjda innan ni sen väljer prisupplägg.

3

Kontinuerlig uppföljning och utvärdering

Under den resterande barnpassningen rapporterade barnvakten löpande sina tider och lektionernas innehåll på er kundportal. Mot slutet av terminen kontaktar vi er för att utvärdera och stämma av era tankar kring en fortsättning.