Mål och innehåll

Behöver du eller en grupp anställda på er arbetsplats bättra på affärssvenskan med fokus på t.ex finans, it eller HR? Med Upgrades och lärarledda privatlektioner i affässvenska får ni ett skräddarsytt upplägg relevant för er bransch. 

•  Skräddarsydd och branchanpassad studieplan
•  Flexibla utbildningspaket om 10, 20 eller 30 lektioner
•  Privatlektioner på dagar, tider och den plats som passar er
•  Nöjdhetsgaranti med prova-på-lektion

I takt med att företag i Sverige anställer mer personer från utlandet har behovet av att lära dessa svenska på plats växt. Med Upgrades lärarledda privatkurs i affärssvenska får medarbetarna på ert företag lära sig svenska relevant för sin bransch på ett skräddarsytt och effektivt sätt. Privatundervisningen riktar sig även till dig som behöver bättra på svenskan inför exempelvis en rekryteringsprocess som ställer vissa krav på din språknivå.

Upgrades lärarledda kurs i affärssvenska knyter an utbildningen till deltagarnas arbetsliv vilket ger undervisningen ett tydligt sammanhang, ökar motivationen och gör inlärningen mer effektiv. Inom varje lektion ryms grammatik, vokabulär och muntliga övningar.

Den skräddarsydda privatundervisningen utgår från medarbetarnas språknivå enligt CEFR-skalan där deltagarna får utvecklas tillsammans med sin språkcoach. Upgrades har omkring 100 aktiva språkcoacher över hela Sverige, vi är övertygade om att vi har en coach för er!

Vi är inte nöjda förrän du som kund eller medarbetare har uppnått och överträffat dina mål samt blivit motiverad till att fortsätta lära dig svenska på egen hand efter kursens slut. I och med vår nöjdhetsgaranti ges ni möjlighet att justera coach och upplägg efter första lektionen, eller välja att avbryta och isåfall bara betala för det tillfället.

Lämna en intresseanmälan så skickar vi mer information, vill du sedan gå vidare brukar det normalt ta 1-2 veckor innan du kan ha din prova-på-lektion.

Så fungerar det

Intresseanmälan och behovsanalys

Processen börjar med att ni skickar in en intresseanmälan till oss, denna följs sedan upp via telefon och mail. Vårt syfte med uppföljningen är att ringa in ert behov för att på bästa sätt kunna tillgodose era önskemål.

Offert och order

Baserat på er profil tar vi sedan fram en offert innehållande priser samt förslag på skräddarsytt upplägg. Om ni inte vill justera något bekräftar vi med er för att därefter påbörja matchningsprocessen mot våra coacher.

Uppstart

I samband med att ni presenteras för er handplockade språkcoach får ni hjälp med att boka in era lektionstillfällen och eventuell gruppindelning.

Prova på-lektion

Den första lektionen hos oss är alltid en prova-på-lektion, efter första tillfället följer vi upp och försäkrar oss om att ni är nöjda med er coach och det skräddarsydda upplägget.

Löpande avstämning och utvärdering

Vid gruppundervisning följer vi upp med er löpande för att säkerställa att allt fungerar som det ska för att sedan avsluta med en mer gedigen utvärdering.

Smakprov

Vanliga frågor

    Jag samtycker och informeras om att mina personuppgifter som jag lämnar till er genom detta formulär, inkluderat användandet av meddelandefält, används i enlighet med Personuppgiftspolicy för Upgrades.