Affärsengelska, kurs

En kurs i affärsengelska ökar den interna språkkompetensen och förenklar den yrkesmässiga kontakten med ägare, kunder eller andra kontakter.

På Upgrades erbjuder vi kurser i affärsengelska för personer som är anställda i såväl små som stora företag. Vi erbjuder grundläggande kunskaper i engelska för dem som vill nå en högre nivå, både språkmässigt och affärsmässigt.

Våra kurser i affärsengelska kommer att äga rum på er arbetsplats under tider som passar er bäst, vilket gör det enklare för alla att delta.

Upgrades Education arrangerar kvalitativa, flexibla och prisvärda språkkurser åt Sveriges näringsliv. Affärsengelska är en kurs som riktar sig mot allt ifrån små privatägda företag till stora internationella koncerner.

Kvalitativ kurs i affärsengelska

Våra kurser i affärsengelska höjer medarbetarnas förmåga att kommunicera med såväl ägare som kunder eller andra engelsktalande aktörer. Kursen i affärsengelska planeras omsorgsfullt utifrån en inledande behovsanalys av kundföretagets medarbetare. Den nuvarande kompetensen mäts enligt CEFR-skalan (Common European Framework of Reference for Languages). Genom hela kursen finns en personlig företagskontakt till förfogande och som också kontinuerligt gör utvärderingar för att säkerställa att kunden är nöjd.

Kvalificerad språkundervisning

När och hur ofta ni träffar coachen är helt och hållet upp till dig som kund. På Upgrades Education anpassar vi oss alltid efter era önskemål. Vi erbjuder helt enkelt skräddarsydda språkutbildningar som är utformade efter era unika behov.

Ni anger för oss vilka mål som finns med kursen kurs. Utefter det matchar vi ihop ert arbetslag med den rätta coachen för att utbildningen ska bli så givande som möjligt.

Upgrades kurser i affärsengelska erbjuds i flera städer runt om i landet och lyfter språkkunnigheten i er organisation!

Välj ett utbildningsföretag som bryr sig

Som utbildningsföretag förmedlar vi högskolestudenters kompetens och studieteknik till både familjer, skolor och företag. Vi ser oss som Sveriges studenters utbildningsföretag, eftersom att alla våra pedagoger är högskolestudenter. Detta kännetecknas av att de är unga, motiverade och välutbildade med förståelse för hur utbildningssystemet fungerar. Vi arbetar bara med de främsta högskolestudenterna som sitter på de exakta kunskaper, den rätta studieteknik och det engagemanget som många behöver för att lära sig nya saker.
Idén fick vi när vi själva studerade på högskolan, vilket snart skulle visa sig vara en succé. Sedan vi började i ett litet garage 2009 har vi växt snabbt och fortsätter visa vilka fantastiska kunskapsresurser vi har i våra högskolestudenter. Vi är stolta över att vi idag kan bidra till en win-win situation där vi erbjuder personlig utbildning till våra tusentals kunder, samtidigt som vi skapar jobbmöjligheter och arbetslivserfarenhet till mer än 1000 studenter per år.

För ytterligare information angående våra kurser i affärsengelska, ta gärna kontakt med oss så berättar vi gärna mer om vår verksamhet och hur vi kan hjälpa just er. Ni når oss snabbt och enkelt via telefon och e-mail, men ni kan även skicka en intresseanmälan direkt via hemsidaa så återkopplar vi till er så snart vi kan.

Varmt välkomna till Upgrades Education!