En intensivkurs inför högskoleprovet från Upgrades kan förändra dina framtidsutsikter och ge en andra möjlighet till din drömutbildning.

Alla våra coacher är högskole- och universitetsstudenter som själva skrivit 2.0. Med ett inspirerande och pedagogiskt sätt går vi igenom provets alla delar och förbättrar din provteknik.

En intensivkurs inför högskoleprovet ger dig perfekta förutsättningar till höga poäng. Kurserna är populära och platserna brukar ta slut snabbt. Boka din plats redan idag!

Vill du veta mer om Upgrades intensivkurser?

Välkommen till Upgrades – Ett av Sveriges ledande utbildningsföretag!

Den allmänna kursen lämpar sig bäst för dig som vill få en bättre förståelse för hur provet är uppbyggt, samt få tips och tricks på hur man löser uppgifterna i de olika delarna på ett smartare sätt. Här går vi metodiskt igenom alla de olika delarna på provet och varvar teori med övningspass. Kursen behandlar både de verbala samt de kvantitativa delarna av provet. Kursen leds av en av våra högskoleprovsexperter men du har stor möjlighet att själv påverka kursens innehåll efter vad just du behöver få hjälp med.

Denna kurs är för dig som känner att matematik är den del där du kan höja dig mest på högskoleprovet. Kursen går i stort sätt uteslutande igenom de kvantitativa delarna (KVA, XYZ, NOG och DTK). Om tid och intresse finns tar vi även upp delar av de verbala momenten. Här får du chansen att snabbt sätta dig in i hur man löser högskoleprovet och dess matematiska delar på ett smartare sätt.

Under fördjupningskursen får du testa på att skriva ett simulerat högskoleprov, där du under en heldag får känna på hur det känns att skriva högskoleprovet. Dagen efter får du en komplett analys av ditt prov samt anpassad undervisning och individuell feedback. Efter den här kursen vet du precis vilka delar du fortfarande behöver lägga fokus på inför provet.

Upgrades kurser inför Högskoleprovet har ett begränsat antal platser och blir fullbokade varje år. Vi rekommenderar därför att du bokar din plats i god tid. Vi lovar att ge dig förutsättningar för att nå det resultat du vill ha.

Så tycker andra

Comments are closed here.