Att få höga poäng på högskoleprovet förändrar markant dina framtidsutsikter och är många gånger den mest realistiska vägen in på högskolor och universitet.

Men det är lättare sagt än gjort. För att få bra poäng krävs förståelse för provets alla olika delar. Med en Högskoleprov Kurs från Upgrades kan du förbättra dina odds. Du kan välja mellan allmän eller matematisk inriktning och/eller fördjupningskurs.

Våra coacher är toppstudenter från högskolor och universitet som själva fått 2.0 på högskoleprovet. Med ett pedagogiskt och inspirerande förhållningssätt bryter vi ned provet i greppbara delar, och arbetar extra hårt med de delar du behöver mest hjälp med.

Anmäl dig till en Högskoleprov Kurs från Upgrades!

Vill du veta mer om våra Högskoleprovskurser?

Fyll i kontaktformuläret för att få närmare information av någon av våra medarbetare.

Högskoleprov Kurs från Upgrades – Nyckeln till högre poäng!

Så går det till

1

Dina mål

Vårt samarbete börjar med att du berättar vad du vill uppnå. Därefter sätter vi tillsammans utmanande men realistiska mål som du efter varje träff kan följa hur du steg för steg närmar dig.

2

Vårt arbetssätt

Baserat på dina unika mål och förutsättningar föreslår vi passande tjänst och upplägg – enskild hjälp eller gruppundervisning. Med en kombination av teori, studieteknik och motivation skapar vi tillsammans de bästa förutsättningarna för dig att lyckas.

3

Studenternas kunskap

Vi anställer Sveriges vassaste högskolestudenter. Alla är omsorgsfullt utvalda efter kunskaper, personlighet och erfarenhet. Med våra interna utbildningar hjälper vi våra studenter att utvecklas både personligt och pedagogiskt.

Så tycker andra

Comments are closed here.