Högskoleprovet

Inför högskoleprovet

Ska du skriva Högskoleprovet? Förbered dig med oss!

Vi vet hur viktigt högskoleprovet är för många. Ett enda prov kan förändra framtiden och för många innebär högskoleprovet en andra chans att komma in på sin drömutbildning.

För femte året i rad anordnar vi på Upgrades och BliAntagen våra förberedelse kurser för dig som vill maximera ditt resultat på högskoleprovet. Kurserna ges under 2 heldagar (lörd.-sönd.) Vi går igenom samtliga kursdelar och pratar om provteknik för varje del. Kurserna följer vårt noga framtagna kursmaterial och leds av våra högskoleprovscoacher som själva skrivit 2,0 (Se klippet till höger så hör du Mattias själv berätta).

Du kan välja mellan flera olika inriktningar och nivåer beroende på din grundkunskap och din tidigare erfarenhet av högskoleprovet. Priset per kurs är 2495:-. Om du väljer att kombinera grundkurs + allmän/matematisk eller allmän/matematisk + fördjupning så sparar du 995:- och betalar endast 3 995:-.

Nivå 1: Grundläggande matematisk kurs

Den här kursen är för dig som behöver friska upp dina gymnasiala matematikkunskaper. Högskoleprovet bygger på det man lär sig i Matematik 1 och 2 (tidigare A och B) och detta är vad vi repeterar här. På ett grundläggande och pedagogiskt sätt går våra coacher igenom de olika områden, formler och lösningsmetoder som är nödvändiga för att klara högskoleprovets matematiska delar. Detta är en bra kurs för dig som inte pluggat på länge, som känner att du glömt av mycket av gymnasiematten eller bara vill fräscha upp dina matematiska grundkunskaper.

Pris 2 495:- inklusive kursmaterial

Nivå 2: Kurs med Matematiskt fokus

Denna kurs är för dig som känner att matematik är den del där du kan höja dig mest på högskoleprovet. Kursen går till största del igenom de kvantitativa delarna (KVA, XYZ, NOG och DTK), men går även kort igenom de verbala momenten. Här får du chansen att snabbt sätta dig in i hur man löser högskoleprovets matematiska delar på ett smartare sätt. Kursen passar för dig som är bekväm med de gymnasiala matematikkurserna 1 och 2 (tidigare A och B) men vill lära dig att tillämpa din kunskap på högskoleprovet och att angripa uppgifterna på ett tidseffektivt sätt.

Pris: 2 495:- inklusive kursmaterial.

Nivå 2: Allmän högskoleprovskurs

Den allmänna kursen lämpar sig bäst för dig som vill få en bättre förståelse för hur provet är uppbyggt, lära dig att angripa de olika delarna på ett bra sätt samt få tips och tricks på hur man löser uppgifterna på ett smartare sätt. Här varvar vi metodiska genomgångar och teori med övningspass och gruppdiskussioner. Kursen behandlar samtliga delar av provet, både de verbala och de kvantitativa. Undervisning sker i små grupper, ledda av våra högskoleprovsexperter. Den här kursen passar dig som är bekväm med de gymnasiala matematikkurserna 1 och 2 (tidigare A och B) men vill lära dig att tillämpa din kunskap på högskoleprovet och att angripa uppgifterna på ett tidseffektivt sätt.

Nivå 3: Fördjupningskurs

Under fördjupningskursen får du testa på att skriva ett simulerat högskoleprov, där du under en heldag får känna på hur det känns att skriva högskoleprovet. Dagen efter får du en komplett analys av ditt prov tillsammans anpassad undervisning och individuell feedback. Efter den här kursen vet du precis vilka delar du fortfarande behöver lägga fokus på inför provet. Kursen passar dig som känner att det är tidspressen som sätter de största käpparna i hjulen eller dig som gått en tidigare kurs med oss och vill pröva på att tillämpa dina kunskaper i praktiken.

Pris: 2 495:- inklusive kursmaterial.


Boka idag!

Upgrades kurser inför Högskoleprovet har ett begränsat antal platser och blir fullbokade varje år. Vi rekommenderar därför att du bokar din plats i god tid.


Boka din Högskoleprovskurs här

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!