Högskoleprovet

Inför högskoleprovet

Ska du skriva Högskoleprovet? Förbered dig med oss!

Vi vet hur viktigt Högskoleprovet är för många. Ett enda prov kan förändra framtiden och för många innebär Högskoleprovet en andra chans att komma in på sin drömutbildning.

För femte året i rad anordnar vi på Upgrades och BliAntagen våra förberedelse kurser för dig som vill maximera ditt resultat på Högskoleprovet. Kurserna ges under 2 heldagar (lörd.-sönd.) Vi går igenom samtliga kursdelar samt provteknik för varje del. Kurserna följer vårt noga framtagna kursmaterial och undervisas av våra högskoleprovscoacher som själva skrivit 2,0 (Se klippet till höger så hör du Mattias själv berätta). Du kan välja mellan allmän och matematisk inriktning beroende på vad du vill fokusera dina förberedelser på.

Allmän högskoleprovskurs

Den allmänna kursen lämpar sig bäst för dig som vill få en bättre förståelse för hur provet är uppbyggt, samt få tips och tricks på hur man löser uppgifterna i de olika delarna på ett smartare sätt. Här går vi metodiskt igenom alla de olika delarna på provet och varvar teori med övningspass. Kursen behandlar både de verbala samt de kvantitativa delarna av provet. Kursen leds av en av våra högskoleprovsexperter men du har stor möjlighet att själv påverka kursens innehåll efter vad just du behöver få hjälp med.

Pris: 2 495:- inklusive kursmaterial.

Kurs med Matematiskt fokus

Denna kurs är för dig som känner att matematik är den del där du kan höja dig mest på högskoleprovet. Kursen går i stort sätt uteslutande igenom de kvantitativa delarna (KVA, XYZ, NOG och DTK). Om tid och intresse finns tar vi även upp delar av de verbala momenten.  Här får du chansen att snabbt sätta dig in i hur man löser högskoleprovet och dess matematiska delar på ett smartare sätt.

Pris: 2 495:- inklusive kursmaterial.

Fördjupningskurs

Under fördjupningskursen får du testa på att skriva ett simulerat högskoleprov, där du under en heldag får känna på hur det känns att skriva högskoleprovet. Dagen efter får du en komplett analys av ditt prov samt anpassad undervisning och individuell feedback. Efter den här kursen vet du precis vilka delar du fortfarande behöver lägga fokus på inför provet.

Pris: 2 495:- inklusive kursmaterial.


Boka idag!

Upgrades kurser inför Högskoleprovet har ett begränsat antal platser och blir fullbokade varje år. Vi rekommenderar därför att du bokar din plats i god tid. Vi lovar att ge dig förutsättningar för att nå det resultat du vill ha.


Boka din Högskoleprovskurs här

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!